Reklama

Reklama

Nalevo od výtahu

  • Francie À gauche en sortant de l'ascenseur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve francouzské situační komedii režiséra Edouarda Molinara Nalevo od výtahu hraje Pierre Richard výtvarníka - tichého, klidného, plachého a spořádaného muže, kterého má konečně, po celých měsících tajného zbožňování, navštívit v bytě vdaná Florence. Decentní setkání se však v důsledku náhod a nedorozumění, vznikajících kvůli chorobně žárlivému sousedovi a jeho mladičké manželce, mění ve sled zdánlivě absurdních situací. Všechno začne, jako v mnoha dobrých komediích zabouchnutými dveřmi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tuhle starou klasiku s Pierrem Richardem jsem si po letech znovu osvěžil. Ani po čase neztratila nic ze svého lesku. Role plachého zamilovaného malíře, vrženého z ničeho nic do bouře společenských vášní a vztahů, jež při svém poklidném životě raději vždy obcházel obloukem, je stále stejně odzbrojující. Jeden z pilířů francouzské komedie 80. let, který dokáže pobavit i dojmout. Konverzační komedie v rychlém tempu. Takový dvacetidílný sitcom podaný v jednom díle. 73% ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích: Pierre Richard, Richard Bohringer, Emmanuelle Béart, Fanny Cottençon, Jean-Michel Dupuis, Michel Creton ....a dveře. Tohle je opravdu krásnej film. Záměrně říkám film protože přes šílený eskapády jsem se usmíval. A bylo mi krásně. Je to jiný druh komedie. Pierre je vždycky Pierre a budu ho milovat v každým filmu. 100% zážitek ()

Reklama

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Divadelní etuda o čtyřech lidech, dvou bytech a nekonečných zmatcích, které přelévají děj z jednoho bytu do druhého. Pierre Richard jako by ztratil své kouzlo a snaží se bavit mimikou, na což prostě nemá. Zbytek herců je velice nevýrazný. A když je nejhůř, přispěchají policajti. Na tohle upozorňovali už Monty Pythoni. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Klasika. Pro mě naprosto nestárnoucí komedie, již mnohokrát jsem se u ní mile pobavil a za nějakého pošmourného podzimního dne určitě zase přijde k chuti pro zahnání depky. Pierre Richard jako vždy skvělý, roztomile roztržitý, sousedka Eva ve svém tílku a kalhotkách naprosto k sežrání (kam se hrabe Emanuella!), ale největší miláček je žárlivý Boris. Úžasná postavička, výstavní exemplář nepochybně budoucího paroháče! V tomto případě bych chudince Evě již dopředu vystavil celý pakl bianco odpustků. Odpustků pro nasazování parohů Borisovi nejen ve všech patrech jejich činžáku, ale i v celém bloku domů okolo... Boris byl neskutečnej mazlík, toho bych vážně chtěl mít za souseda! A nebo radši si jeho hlavu i s trofejí pověsit nad svůj krb ;-) ()

Micione 

všechny recenze uživatele

Mít za sousedy extrémně žárlivý pár by možná ještě nebylo to nejhorší. Co ale dokážou způsobit zabouchnuté dveře a obyčejné požádání souseda o výpomoc :) Potom se není co divit, když tady už i zapřísáhlý abstinent mění svoje zásady a i tu blbou „ballantinku“ shledá coby radostnou spásu. Má žena si ohromně rozumí s naším sousedem. Oni se přímo zbožňují... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Automobil, který patří příteli Yanna (Jean-Michel Dupuis), je Mercedes-Benz 450 SL, vyráběný během let 1971 - 1980. (epicride)
  • Vedle dveří od bytu je uvedeno 6A, ale ve chvíli, kdy přichází policisté, je možné všimnout si označení 9A. (Rosalinda)
  • V titulkoch na konci filmu sú ako posledná hlavná úloha uvedené dvere. (Autogram)

Reklama

Reklama