Reklama

Reklama

Magi: The Labyrinth Of Magic

(seriál)
  • Japonsko マギ The labyrinth of magic (více)
Japonsko, (2012–2014), 20 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Šinobu Ótaka (komiks)

Hudba:

Širó Sagisu

Hrají:

Júki Kadži, Haruka Tomacu, Nana Mizuki, Rumi Ókubo, Jui Horie, Akeno Watanabe, Džun'iči Suwabe, Ken'iči Suzumura, Miki Itó, Šin'ičiró Miki, Asami Seto (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Před 14 lety se po celém světě zjevily obrovské věže, o nichž se vypráví legendy. Pokud do nich vstoupíte a projdete veškerým nebezpečenstvím, budete odměněni nesmírným bohatstvím a magickými předměty, jež v sobě ukrývají kouzelné džiny plnící každé přání. Je tu ale jeden problém. Všechny tyto tajemné věže v sobě skrývají rozsáhlý labyrint plný nástrah a děsivých monster, přičemž, pokud do nich vstoupíte, nemáte již jak couvnout zpět. Přesto ale v jednom z pouštních měst žije mladík jménem Alibaba, který sní o bohatství, jež v sobě věže skrývají a který je pevně rozhodnut jednoho dne labyrintem projít a poklady tak získat. Jenže k tomu, aby to bylo možné, by bylo nutné, aby sám vlastnil magické schopnosti. Když mu pak jednoho běžného dne do cesty vstoupí poněkud svéhlavý a nevychovaný chlapec jménem Aladdin, který vlastní kouzelnou flétnu jenž obývá džin a létající turban, Alibaba cítí, že mu štěstěna přeje a rozhodne se, že konečně nadešel čas, aby také vstoupil do útrob labyrintu. (EMIA)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Pirkaf

Pirkaf (hodnocení, recenze)

Tak manga je v současnosti jednou z nejprodávanějších sérií v Japonsku, takže se dá předpokládat, že to nebude úplně blbý.. ;-)

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Asi mám rád One Piece, Fairy Tail a další akové Shounovky až moc :) Typicky stejné, jen s jinými postavami, ale abych řekl pravdu -> připadají mi o dost zajímavější, než právě třeba ve Fairy Tail a tak. Co postava, to někdo velmi zajímavý :-) Zatím tak 4*, i když je to "tuctovka", je to povedená tuctovka :-)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No ne úplně špatný anime, počkám jak to bude dál....... ale dítě proč musí být dítě a navíc děsně otravný zatím bycha si hodnotil na čtyry *

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

První díl mi připadal po stránce dějové jako klišé nejklišovatější, druhý díl mě zase příjemně překvapil. Jsem zvědav, jaký bude třetí díl. :)

Reklama

Reklama