Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tichabana Mei nemá kamarády a nikdy neměla ani kluka, kvůli tomu se jí ostatní smějí a dělají jí jen samé naschvály. Jednoho dne kvůli nedorozumění kopne nejpopulárnějšího kluka na škole, Yamata Kurosawu. Tím si získala více nepřátel, ale získala si obdiv Yamata, kterému se zdá Mei zajímavá a bude jednostranně považovat Mei za kamarádku. Když Mei bude pronásledovat na cestě z brigády cizí muž, nezbude jí nic jiného než zavolat Yamatovi, který hned přišel a odradil stalkera tím, že políbil Mei. Mei rozhodil první polibek a tím se stala ještě více pro Yamata zajímavější. (Sneaky)

(více)

Recenze (17)

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Já. Chci. Další. Sérii! V druhém dílu bylo více polibků, než v kterémkoli jiném romantickém anime. Jak se neoblíbená holka zamiluje a najde si kamarády. Klišé? Jistě, že ano. Ale tohle bylo naprosto úžasné. Charaktery se pomalu vyvíjí, a nakonec i ta největší svině dokáže být milá. Kresba úchvatná. Yamato je fakt sladký. ^^ Spíše pokoukání pro holky. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, jak je možné, že v jedné sezóně se objeví dva seriály, v nichž hrdince zásadním způsobem změnila život smrt "třídního" králíčka a izolovala je od kolektivu. Obě nyní proplouvají osamoceně životem, aby náhle vpadnuvší láska otřásla jejich nedůvěrou v lidskou dobrotu a umožnila jim získat nejen chlapce, ale i řadu kamarádů a kamarádek. Je s podivem, jak obě dívky snadno, ba okamžitě získají návyky, které je pasují do rolí rádců stran důležitých životních rozhodnutí. Obě lásku získají nečekaně, beze snahy, obě neustále trpí pochybnostmi, které musí asi být děsně otravné, leč chlapci je neúnavně rozptylují. Ty oscilace máměrádanemáměrádamáměrádnemáměrád by snadno vyhladily kopretinovou louku. +++++ Tonari no kaibutsu kun mi je proti Sukitte ii na yo o malinko bližší, neboť i přes značnou abnormalitu hrdinčina milce, danou jeho poruchou sociálního chování, mívá onen alespoň celou škálu nálad oproti běloprincovskému psíku, který odevzdaně má rád všechny a miluje jen ji. Popelka Tachibana si prince Kurosawu získala svoji nedostupností. Narozdíl od ostatních dívek, které by se mu k nohám složily hned, ona tak učiní až na samém konci prvního dílu. První pusa odplaví její sebevědomí a náhle zbezmocní před tím dokonalým chlapcem. Zaslouží si ho? Neví, pochybuje, trápí se. Ale on je kabrňák a stále a znovu ji činy i slovy říká: "Miluji tě, miluji tě, miluji tě." Pokud ho to neunaví tak, jako to unavilo mě po sedmém dílu, budou se milovati dodnes. Ať se dojímají jiní. Ať se seriály liší tak, aby se mohly lišit i komentáře. ()

Reklama

Kontractor

všechny recenze uživatele

Mei už od dětství byla mimo kolektiv, kvůli neblahé události z které jí děti obvinili. A tak se dál plouží životem neviděná, nemluvná a občas šikanovaná. Tedy do té doby než se o ní začne zajímat nejkrásnější a nejpopulárnější kluk na škole. Ano, je to klišé a podobá se to X dorama a jinych anime, ale co naplat, když si dívky zapláčou a budou držet palce, aby jim to přátelství a pak láska vydrželi, tak to bude mít úspěch. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně se to podobá Kimi ni Todoke, akorát s tím rozdílem, že Shota nebyl tak zoufale chápavý a hodný jako Yamato a Sawako mi tou svojí 'stydlivostí' a neschopností cokoli udělat začala lézt na nervy až v druhé sérii (Mei se to povedlo už za pár dílů). Každé držení se za ruku, pohled do očí, dokonce i vyslovení kompletní věty je pak quest obtížností srovnatelný se skolením draka. Z tohohle typu anime jsem už asi vyrostla, protože problémy holky, která si je všechny vymýšlí sama, už mě nějak nedojímají. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Odlehčená slaďárna, která se chová celkem vyspěle. Opravdu příjemná pohodovka, když si člověk chce tak nějak odpočinout a nemá co sledovat. Ale jedinou a hlavní chybu bych asi viděl v napínavosti. Je tu spousta situací, kde by se to napětí mohlo nádherně ukázat, ale veškeré vzniklé problémy se buď vyřeší už v zárodku nebo v krátkém čase. Neříkám, že by se to mělo natahovat, jak to dělají různá jiná anime, ale řekl bych, že to tu vše šlo až příliš hladce. Animace je super, i když u tohohle typu mi prostě něco vadí na tom zpracování očí. Co se týče hudební stránky, tak je nádherná a příjemná. Navíc řekl bych, že tu nebylo vyřčeno pár věcí, i když pak OVA to trochu naznačí, ale stejnak. Samozřejmě také nemůžu pominout onu psychologickou stránku v podobě chování mezi středoškoláky. ()

Galerie (322)

Reklama

Reklama