Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tichabana Mei nemá kamarády a nikdy neměla ani kluka, kvůli tomu se jí ostatní smějí a dělají jí jen samé naschvály. Jednoho dne kvůli nedorozumění kopne nejpopulárnějšího kluka na škole, Yamata Kurosawu. Tím si získala více nepřátel, ale získala si obdiv Yamata, kterému se zdá Mei zajímavá a bude jednostranně považovat Mei za kamarádku. Když Mei bude pronásledovat na cestě z brigády cizí muž, nezbude jí nic jiného než zavolat Yamatovi, který hned přišel a odradil stalkera tím, že políbil Mei. Mei rozhodil první polibek a tím se stala ještě více pro Yamata zajímavější. (Sneaky)

(více)

Recenze (17)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Romantika nejromantičtější. Společensky vykořistěná a školní idol... Jedno klišé za druhým. Všechny se snaží tvářit, jako že klišé nejsou, a schovávají se ve vážné atmosféře, kde typické vtípky působí trochu přebytečně až nepatřičně. Ale u mě to prošlo. Na to, že se tam vlastně nic nestane, je 13 dílů dobrá délka. Příjemně jsem si odpočala a ještě se tetelila nad roztomilou a sympatickou ústřední dvojicí. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Já. Chci. Další. Sérii! V druhém dílu bylo více polibků, než v kterémkoli jiném romantickém anime. Jak se neoblíbená holka zamiluje a najde si kamarády. Klišé? Jistě, že ano. Ale tohle bylo naprosto úžasné. Charaktery se pomalu vyvíjí, a nakonec i ta největší svině dokáže být milá. Kresba úchvatná. Yamato je fakt sladký. ^^ Spíše pokoukání pro holky. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ono, že se nejpopulárnější kluk na škole zakouká do nenápadné holky, která ho jako jediná nepronásleduje a naopak mu dává najevo, že na něj kašle, není vůbec nic divného. To je vcelku běžná záležitost i v životě: nezájem plodí zájem. Škoda, že po prvních dílech ztratil Kurosawa velkou dávku svého rošťáctví a Mei přišla úplně o svou bojovnost a stala se z ní submisivní kuňka. Pořád ale je na co se dívat, přestože se dění moc neposouvá. Už i jen třeba proto, že Kurosawa je i jako kreslená postavička prostě rozkošný. ___Téma šikany je zpracováno dobře. Sice lehce pohádkově, jak se šikanování vzájemně podpoří, ale základ je reálný. SHRNUTÍ: Proč tě šikanují? Protože jsi moc malá, moc prsatá, moc tlustý, moc hezká, ošklivý, divný….. Šikanují tě, protože nechtějí být sami šikanovaní. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně se to podobá Kimi ni Todoke, akorát s tím rozdílem, že Shota nebyl tak zoufale chápavý a hodný jako Yamato a Sawako mi tou svojí 'stydlivostí' a neschopností cokoli udělat začala lézt na nervy až v druhé sérii (Mei se to povedlo už za pár dílů). Každé držení se za ruku, pohled do očí, dokonce i vyslovení kompletní věty je pak quest obtížností srovnatelný se skolením draka. Z tohohle typu anime jsem už asi vyrostla, protože problémy holky, která si je všechny vymýšlí sama, už mě nějak nedojímají. ()

Kontractor

všechny recenze uživatele

Mei už od dětství byla mimo kolektiv, kvůli neblahé události z které jí děti obvinili. A tak se dál plouží životem neviděná, nemluvná a občas šikanovaná. Tedy do té doby než se o ní začne zajímat nejkrásnější a nejpopulárnější kluk na škole. Ano, je to klišé a podobá se to X dorama a jinych anime, ale co naplat, když si dívky zapláčou a budou držet palce, aby jim to přátelství a pak láska vydrželi, tak to bude mít úspěch. ()

Galerie (322)

Reklama

Reklama