Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tichabana Mei nemá kamarády a nikdy neměla ani kluka, kvůli tomu se jí ostatní smějí a dělají jí jen samé naschvály. Jednoho dne kvůli nedorozumění kopne nejpopulárnějšího kluka na škole, Yamata Kurosawu. Tím si získala více nepřátel, ale získala si obdiv Yamata, kterému se zdá Mei zajímavá a bude jednostranně považovat Mei za kamarádku. Když Mei bude pronásledovat na cestě z brigády cizí muž, nezbude jí nic jiného než zavolat Yamatovi, který hned přišel a odradil stalkera tím, že políbil Mei. Mei rozhodil první polibek a tím se stala ještě více pro Yamata zajímavější. (Sneaky)

(více)

Recenze (17)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Docela milé shoujo plné čistokrevné romantiky a klišé. Hlavní hrdinka dokáže být svým chováním místy dost protivná, ale člověk si na ni zvykne. Její protějšek je typický dokonalý princ a vedlejší postavy (jak už u tohoto žánru bývá zvykem) jednoduché, jako vždy s jedinou charakterovou vlastností, zapadající pouze do kategorie "kamarád" nebo "ten zlý, který chce rozdělit hlavní pár". Nic nového. Opening je hezký, ending skvělý, animace příjemná. Fajn oddychovka. 7/10 ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, jak je možné, že v jedné sezóně se objeví dva seriály, v nichž hrdince zásadním způsobem změnila život smrt "třídního" králíčka a izolovala je od kolektivu. Obě nyní proplouvají osamoceně životem, aby náhle vpadnuvší láska otřásla jejich nedůvěrou v lidskou dobrotu a umožnila jim získat nejen chlapce, ale i řadu kamarádů a kamarádek. Je s podivem, jak obě dívky snadno, ba okamžitě získají návyky, které je pasují do rolí rádců stran důležitých životních rozhodnutí. Obě lásku získají nečekaně, beze snahy, obě neustále trpí pochybnostmi, které musí asi být děsně otravné, leč chlapci je neúnavně rozptylují. Ty oscilace máměrádanemáměrádamáměrádnemáměrád by snadno vyhladily kopretinovou louku. +++++ Tonari no kaibutsu kun mi je proti Sukitte ii na yo o malinko bližší, neboť i přes značnou abnormalitu hrdinčina milce, danou jeho poruchou sociálního chování, mívá onen alespoň celou škálu nálad oproti běloprincovskému psíku, který odevzdaně má rád všechny a miluje jen ji. Popelka Tachibana si prince Kurosawu získala svoji nedostupností. Narozdíl od ostatních dívek, které by se mu k nohám složily hned, ona tak učiní až na samém konci prvního dílu. První pusa odplaví její sebevědomí a náhle zbezmocní před tím dokonalým chlapcem. Zaslouží si ho? Neví, pochybuje, trápí se. Ale on je kabrňák a stále a znovu ji činy i slovy říká: "Miluji tě, miluji tě, miluji tě." Pokud ho to neunaví tak, jako to unavilo mě po sedmém dílu, budou se milovati dodnes. Ať se dojímají jiní. Ať se seriály liší tak, aby se mohly lišit i komentáře. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ono, že se nejpopulárnější kluk na škole zakouká do nenápadné holky, která ho jako jediná nepronásleduje a naopak mu dává najevo, že na něj kašle, není vůbec nic divného. To je vcelku běžná záležitost i v životě: nezájem plodí zájem. Škoda, že po prvních dílech ztratil Kurosawa velkou dávku svého rošťáctví a Mei přišla úplně o svou bojovnost a stala se z ní submisivní kuňka. Pořád ale je na co se dívat, přestože se dění moc neposouvá. Už i jen třeba proto, že Kurosawa je i jako kreslená postavička prostě rozkošný. ___Téma šikany je zpracováno dobře. Sice lehce pohádkově, jak se šikanování vzájemně podpoří, ale základ je reálný. SHRNUTÍ: Proč tě šikanují? Protože jsi moc malá, moc prsatá, moc tlustý, moc hezká, ošklivý, divný….. Šikanují tě, protože nechtějí být sami šikanovaní. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

No, tak k tomuto jen dvě věci - první díl mi přišel takový docela artový (začátek + konec) a ikdyž nejsem kdovíjak zkušený otaku, připomíná mi to Kimi ni Todoke. Ale třeba tomu tak nebude... Tak, u desátého dílu je mi to všechno jasné - Kimi ni Todoke lvl. rok 2012 - tedy víc o vztahu a obecně si toho v Sukitte dovolí všichni víc. Jo, docela mi to chybělo, konečně nějaká pořádná romance (po dlouhé době). Nicméně nevím, jak se to vyvine, protože Yamato a Mei (takové zajímavé, Tachibana Mei - Amagami SS + Another?) jsou pár divných rozměrů a narozdíl od Kimi ni Todoke mi to přijde zbytečně moc přehnané ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Romantika nejromantičtější. Společensky vykořistěná a školní idol... Jedno klišé za druhým. Všechny se snaží tvářit, jako že klišé nejsou, a schovávají se ve vážné atmosféře, kde typické vtípky působí trochu přebytečně až nepatřičně. Ale u mě to prošlo. Na to, že se tam vlastně nic nestane, je 13 dílů dobrá délka. Příjemně jsem si odpočala a ještě se tetelila nad roztomilou a sympatickou ústřední dvojicí. ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Aaaa, první láska, jak rozkošné. Příjemné oddychové anime, spíše pro dívky. Nicméně ubírám jednu hvězdu za konec, který mě hrozně zklamal. K tomu co je v názvu ve skutečnosti ani nedojde. :C Mno, co už, minimálně mě to pokoplo, že bych se mrkla na mangu. :p ()

Kontractor

všechny recenze uživatele

Mei už od dětství byla mimo kolektiv, kvůli neblahé události z které jí děti obvinili. A tak se dál plouží životem neviděná, nemluvná a občas šikanovaná. Tedy do té doby než se o ní začne zajímat nejkrásnější a nejpopulárnější kluk na škole. Ano, je to klišé a podobá se to X dorama a jinych anime, ale co naplat, když si dívky zapláčou a budou držet palce, aby jim to přátelství a pak láska vydrželi, tak to bude mít úspěch. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně se to podobá Kimi ni Todoke, akorát s tím rozdílem, že Shota nebyl tak zoufale chápavý a hodný jako Yamato a Sawako mi tou svojí 'stydlivostí' a neschopností cokoli udělat začala lézt na nervy až v druhé sérii (Mei se to povedlo už za pár dílů). Každé držení se za ruku, pohled do očí, dokonce i vyslovení kompletní věty je pak quest obtížností srovnatelný se skolením draka. Z tohohle typu anime jsem už asi vyrostla, protože problémy holky, která si je všechny vymýšlí sama, už mě nějak nedojímají. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Tachibana Mei je osamělá dívka, která má pocit, že kamarády nepotřebuje. Kurosawa Yamato je její úplný opak a tak když ho skopne ze schodů a navíc ho odmítá, hned začne jeho srdce bušit jen pro ni... Příběh starý jako lidstvo samo... eh, nebo ohrané klišé? Who cares... však je to nakonec jedno, tenhle příběh prostě plní to co slibuje a to je taková ta naivně romantická story o středoškolácích. Bylo to celkem milé, v poslední době asi to lepší z daného žánru co jsem viděla. Kresba mě nic moc nezaujala a ani hlavní hrdinové mi nebyli extrémně sympatičtí. Loni jsem viděla film z roku 2014 a co si pamatuji, tak mi vyhovoval víc než anime, možná taky proto, že obsahoval v hlavní roli Fukushi Sotu. ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Není to nic, co by jsem zařadil mezi legendy....ale já si u toho odpočinul a hodně se mi líbilo, že tam nebyly žádné tragické zvraty a hlavní dvojice byla v pohodě. Jinak klasické vztahové anime. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Odlehčená slaďárna, která se chová celkem vyspěle. Opravdu příjemná pohodovka, když si člověk chce tak nějak odpočinout a nemá co sledovat. Ale jedinou a hlavní chybu bych asi viděl v napínavosti. Je tu spousta situací, kde by se to napětí mohlo nádherně ukázat, ale veškeré vzniklé problémy se buď vyřeší už v zárodku nebo v krátkém čase. Neříkám, že by se to mělo natahovat, jak to dělají různá jiná anime, ale řekl bych, že to tu vše šlo až příliš hladce. Animace je super, i když u tohohle typu mi prostě něco vadí na tom zpracování očí. Co se týče hudební stránky, tak je nádherná a příjemná. Navíc řekl bych, že tu nebylo vyřčeno pár věcí, i když pak OVA to trochu naznačí, ale stejnak. Samozřejmě také nemůžu pominout onu psychologickou stránku v podobě chování mezi středoškoláky. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Já. Chci. Další. Sérii! V druhém dílu bylo více polibků, než v kterémkoli jiném romantickém anime. Jak se neoblíbená holka zamiluje a najde si kamarády. Klišé? Jistě, že ano. Ale tohle bylo naprosto úžasné. Charaktery se pomalu vyvíjí, a nakonec i ta největší svině dokáže být milá. Kresba úchvatná. Yamato je fakt sladký. ^^ Spíše pokoukání pro holky. ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Jak většinou oroduji za více dílů a stěžuji si na uspěchanost 13ti dílných sérií, mít tento seriál dílů tak....(zamyslím se, jak dlouho bude průměrnému divákovi plácání se ústřední dvojice kolem sebe připadat roztomilé, než převáží přesvědčení, že i nejstydlivější duo na světě už by bylo o několik met dál)... asi 7 by stačilo. Seriál je vskutku zbytečně utahaný, takže i když má člověk (míněno zde spíše dívka) náladu na anime, jehož hlavní náplní je pýřící se hlavní hrdinka a naprosto neodolatelný chalan, který si vybere zrovna ji, i tak bude mít problém dokoukat to do konce. U mne spíš z povinnosti, jen abych bohužel zjistila, že žádná závěrečná euforie se moc nekoná a celý příběh jede tudíž víceméně na jedné vlně. Škoda. Nebýt to tak jednotvárné a natahované, bylo by to i vcelku milé anime. Takhle průměr. ()

Morely 

všechny recenze uživatele

První díl tohoto anime mě vážně pobavil. Hrdinka se zdála samostatná, jiná a trošku mi připomínala hrdinku z Kaichou wa maid sama. Což se ale rychle změnilo. Mei mi začala lézt na nervy už po pár dílech a to svou nemluvností, přehnanou zakomplexovaností ale hlavně: neschopnost ze sebe vypravit kloudnou větu. Nejvyšší výkon, kterým častuje svého milého je "hm"+ červenání. Yamato je fešák od pohledu a dobrák od kosti, ale to je vše, co nám jeho charakter může nabídnout. Ke konci mě už jen dorazila postava stejně zakomplexované modelky jako je Mei. Jestli autoři čekali nějaké pohnutí z mé strany, tak se ho bohužel nedočkali a já měla poslední tři díly co dělat, abych to vůbec dokoukala. Neříkám že seriál je úplně špatný a nemá hezké chvilky, ale přijde mi plochý a stálé uvažování typu "má mě rád- nemá mě rád" rychle unaví. ()

Bassko 

všechny recenze uživatele

Tá hlavná hrdinka mi niekedy pekne liezla na nervy. Bola až veľmi hanblivá a odmeraná, že nevedela zo seba dostať normálnu odpoveď. No aj napriek tomu sa mi toto anime zapáčilo. Bolo iné než tie ostatné romantické anime, ktoré som doposiaľ videl a to sa mi na tom páčilo. Človek keď stále vidí to isté len v inom prostredí, tak ho to časom omrzí no nie? Toto mi prišlo viac "reálne" a kvôli týmto všetkým kladným faktorom som ochotný zabudnúť na to, ako mi tá Tichabana niekedy liezla na nervy. ()

paveltommy 

všechny recenze uživatele

Já Vám nevím. Je to obyčejná slaďárna z prostředí Japonské školy. O holce co se nechce s nikým bavit, a klukovi nad kterým každá slintá. Ale i tak to není zaměřené na desetileté holčičky, a mně se to líbí. Nic složitého, jednoduchý příběh, krásně vyprávěné, má to hlavu a patu. Hezké, 80% a 5* páč dojem to ve mě zanechalo veskrze pozitivní, a nic vyloženě špatného jsem tam nenašel. ()

Reklama

Reklama