Reklama

Reklama

Sakurasó no pet na kanodžo

(seriál)
  • Japonsko さくら荘のペットな彼女 (více)
Japonsko, (2012–2013), 10 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Hadžime Kamošida (komiks)

Kamera:

Júki Kawašita

Hrají:

Jošicugu Macuoka, Ai Kajano, Mariko Nakacu, Nacumi Takamori, Takahiro Sakurai, Jui Horie, Ajako Kawasumi, Nao Tójama, Mucumi Tamura, Júki Ono, Satoši Hino (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Romantická komédia zo stredoškolského prostredia sa sústredí na študenta Sorata Kandu, študenta druhého ročníka, ktorý žije na koľaji pre problémové deti v škole SORAT v Sakurasou. Jedného dňa sa do Sakurasou presťahuje Mashiro Shiina - roztomilé dievča a geniálna umelkyňa v jednom.
Sorata si myslí, že je to práve on, kto by mal Mashiro chrániť pred čudákmi v Sakurasou. Mladučká Mashiro sa totiž o seba nevie vôbec postarať. Tak napríklad, jej izba je jeden veľký chaos a mimo domu sa všade stráca. Soratovi kamaráti mu pomôžu aby sa stal majstrom v starostlivosti o Mashiro. A tu sa začína príbeh obyčajného chlapca a nadaného dievčaťa, ktorí musia žiť spolu ako "pán a jeho maznáčik". (Carol Pifková)

(více)

Diskuze

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Viděl jsem teď před chvílí první epizodu a čuchám z tohohle dobrou romantickou komedii.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Vedle těch, které jsi vyjmenoval, si scénář příliš neužijí i ti, kdož jsou unaveni ze sledování zcela plochých a tísíckrát viděných charakterů. Sakurasou z jiného spektra, než toho nejprimitivnějšího, bohužel, charaktery nebere.

Uživatel Larky smazal svůj příspěvek.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Tak musím říct, že po 21 dílech to žeru jak nic jiného. Nejspíše i proto, že procházím prakticky přesně stejným životním obdobím, kdy nemám prachy, hledám si práci, všichni mi odmítají pozice, už jsem neuspěl na nějakých pohovorech, většina kolem mě to má nějak lépe zařízené, nebo má obrovský talent...

Jako kdybych do nich zapadl. Autorovi musím sklidit poklonu, protože -takto opravdu vypadá život-. (zde samozřejmě lehce poupraven, jak už to bývá :-) Kdyby to bylo depresivní jako normální život, tak by se na to nikdo nekoukal :-D)

 

Tento seriál nejspíše porozumí ti, kteří se nacházejí právě v tomto období života, nebo už nějakou tu práci sehnali.

Nedoporučil bych ho asi mládeži na základních/středních školách, protože v nich neprobudí takové emoce.

na příspěvěk reagoval Larky, Larky

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No nic mámte tu otravnou hplku, učitelku která vše hází na žáka, kluka který zbalí každou na kterou se podívá, Tsundere, Kuudere a hlavního hrdiny jež se bojí podívat na nahou holku. CO na to napsat, je to docela vtipný. Uvidím mám jen rozkoukáno.

Reklama

Reklama