Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Série s jedním z nejprotivnějších castů a neuspokojivým vývojem neobsahuje prakticky jediného člověka, kterému by se dalo doopravdy fandit. Až na pár celkem zajímavých strategických tahů nestojí za řeč. Vítěz: 4* - jedna z nejdominantnějších her v historii soutěže, ovšem odpudivá osobnost. Oblíbenci: Erin Collins ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Snad poprvé jsem neměl nutkání to celé zhltnout na posezení. Jakoby to ani nebyl Survivor. Je tam Probst, hraje se o mega, jsou tam výzvy a kmenovky, tak proč mě to tak brutálně nudí? Nehorázně tragický casting způsobil, že jsem poprvé a už teď vím, že také naposledy, nefandil jedinému soutěžícímu. Na nechutné staré tlamy, vytahané kozy mužů i žen a naprosto tupé stádo mladých se nedalo dívat a bylo to utrpení od začátku až do směšného konce, kdy přenechali vítězství člověku, který má luxusní dům, před ním vozový park a píchá latino milfku, která to všem ostatním soutěžícím ještě vyslepičila ve videu. Vrcholem je pak Shii-Ann, která celou dobu hraje druhé housle, poté předvede jeden z nejhloupějších tahů Survivora a za to dostane pozvánku do All-Stars. Jediná osoba, která u mě měla šanci, byla krásná Tanya, jenže ta od začátku házela šavle a šla rychle ze hry. V rámci Survivora se jedná o jasný odpad, ale díky ostatním tragickým pokusům o televizní show tomu dvě pecky dám. Favorit: nikdo, Oblíbenci: nikdo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série? Možná ano. Špatná série? Ani moc ne. Najdou se zajímavá individua (Robb), která to dokážou aspoň chvílemi trochu nakopnout. Některé momenty taky stály za to, i když jich není třeba tolik, co v jiných řadách. Navíc finále není žádná jasná záležitost, jak tomu někdy bývá, což taky není vůbec na škodu. Nicméně nevýrazní, nesympatičtí a otravní hráči tuto sérii jednoznačně potápí. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možný spoiler k této řadě: Tato série je hodnocená jako nejhorší a v porovnání s ostatními sériemi patří opravdu k těm méně vydařeným, ale rozhodně jí nezatracuji. Oblíbený kmen: Sook Jai, nejoblíbenější hráč: Robb, neoblíbení hráči: Ghandia, Shii Ann. Vítěz ušel, kdyby vyhrál ten druhý, tak si myslím, že by si to tak nezasloužil i když vítěz dělal taky různé intriky. Moc lidem se tady ale fandit nedalo. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pořádně jen první díl. Ale to stačilo na to, abych začala fandit červenému týmu a ne fialovým magorům z fitka, usoudila, že bych úkol z thajským hlavolamem vyřešila tak do 50vteřin a zakroutila hlavou nad myšlenkovými pochody některých lidí. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série není až zas tak špatná, jak je všemožně prezentována, jen nám nabízí hezkou snůšku podivných nesympatických existencí v čele se zvracejícím slizoněm Brianem, prasákem Clayem, vyšinutou babkou Yan, která vůbec netuší, co se kolem ní děje a pohřbívá si netopýry, a to jsem ještě vynechal podivná obvinění ze sexuálních útoků, šikanování asiatky Shii-Ann ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 50%***TV/// Soutěžící 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// PLUS: nejvíce mě tu zaujala asi Shii Ann, kterou jsem měl možnost vidět později v Návratu hvězd, ještě snad Jack a Brian byly trochu sympaťáci MÍNUS: tady ovšem veškeré klady končí, jsem si docela jist že se jedná o nejhorší řadu, který kdy vznikla, uvidíme jestli ji Nicaragua nebo One World "překonají" ale osobně doufám že ne, jde tady totiž o nejhorší casting v historii soutěže, zhruba do poloviny kdy vypadlo pár zajímavých hráčů to ještě šlo, potom už to byla nuda a já se díval na hodinky kdy to skončí, účastníky raději nebudu jmenovat, byl by to dlouhý seznam, ale byla to s nimi otrava./// Shrnutí: Rozhodně by se slušelo říci, že jsem nebyl ničím ani nikým ovlivněn (např. špatné komentáře), takže jsem si obrázek utvořil sám a byla to opravdu bída. Nejzajímavější byl snad náznak v úvodu, rozdělení na muže a ženy, který se tady bohužel nestal./// PS: Naštěstí se tato situace stala v šesté řadě a bylo to opravdu zajímavé, ale o tom až příště. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nejslabší sérii se pravděpodobně nejedná. Bohužel skutečně nemá moc co nabídnout. Účastníci soutěže jsou docela nezajímaví lidé a jediné štěstíčko je to, že soutěž vyhraje ten nejzajímavější z nezajímavých. Bacha spoiler, Brian. Soutěže jsou o ničem, výsledky hlasování znáte dopředu. Bohužel na více než 1* to nevidím. Snad bude příští série zajímavější a méně křesťanská. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První opravdu nepovedená série. Nejdříve ta událost s Ghandií, která se potom stala totální mrchou a po spojení spousta intrik, pomlouvání a lhaní. Kdo přežije: Thajsko je pro mě smutným příkladem toho, co jsou lidé schopni udělat pro peníze. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si nejdřív říkala proč to má tak nízké hodnocení. To musí být omyl, ale není. Tady v téhle sérii nebyla žádná výrazná osobnost ani "dějové" zvraty. Jediné, co se tam dělo, byl fakt, že je dva kmeny žili určitou dobu pod "jednou střechou", ale sloučeni nebyli, což malilinko zamíchalo kartami. Škoda, že tam nebylo ani komu fandit a do finále se dostali dva, kterým jsem to moc nepřála. ()

Attta

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě tato série nepatří mezi ty lepší, ale taky nemůže být každá série super. Většina ze sutěžících jsou intrikáni a magoři, ale alespoň to občas byla sranda pozorovat. Některé momenty byly dobré, ale většina fakt stáhla za nic - nakonec celkově podprůměr. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Řada mi vůůůbec slabá nepřišla, jak jsem již zminovala u jiných řad,nejde mi o hádky a intriky takže mi řada přišla zcela normální, zasmála jsem se stejně jako u jiných, favority sem měla taky..Prostředí bylo pěkné , ale ne nejhezčí, i když se mi více líbilo prostředí u kmenové rady. Hudba jiná, takže zajímavá novinka. Teď k soutěžícím..Začnu kmenem Sook Jai, kterému jsem nefandila :)), Erin jsem si oblíbila a ten den vypadla takže nemám moc co říct, snad jen to, že byla určitě lepší než Penny.Jake mi byl sympatičtější než Clyde, bylo mi ho celkem líto když vypadl, nejvíce mě zaujala soutěž kde byla jeho manželka, to bylo opravdu perfektní..Jeda a Stephanii si nepamatuji, zato Robba z dvěma B si pamatuji až až, těsně než vylítl mě už opravdu rozčiloval, takže jsem byla ráda,že se dýl nezdržel..Shii Ann znám už z All stars takže jsem si říkala, že ji budu fandit, po cca půl hodině jsem změnila názor o 180° a těšila jsem se kdy poletí, nejlepší scénky s ní byly když jedla slepici a perfektní byla v soutěži jak se z klece natahovali pro ty klíče..Kena jsem si všimla až u konce než vypadl, ale fandila jsem mu více než Brianovi a dalším..Teď k mému oblíbenému kmeni: Chuay Gahn..Tanyu a Johna si moc nepamatuji takže nekomentuji..Ghandia se mi líbila než začala roznášet nesmysly o Tedovi, pak sem ji chtěla vyrazit raději než Teda.Clay byl jeden z největších blbců jaké jsem v téhle soutěži kdy viděla, Brianovi jsem výhru nepřála, ale když tak furt lepší než Clay..Mí oblíbenci byli: Ted, Helen a Jan. Všichni bezproblémoví, na nikoho nic nechystali a byli sympatičtí..Škoda, že nevyhrála Helen. Nikdy nezapomenu na soutěž s jejím manželem a Heleniným rozkazováním ať polkne :D) .. Perfektní řada, v které bohužel nevyhrál (jako vždy) ani eden z mých oblíbenců ale nevadí, ztráta času to nebyla :)) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle sérii jsem měla velký problém vybrat někoho, komu bych mohla fandit. Zdálo se, že jedinými kandidáty mohou být Shii Ann nebo Tanya. Ghandia tu hru hodně pokazila, když vůbec nezvládla situaci; Teda mi bylo hodně líto, i když o něm samozřejmě nemám žádné iluze. Tahle soutěž je dobrá v tom, že těm mladým trochu srazí hřebínek, a že si třeba do života odnesou nějaké ponaučení či pokoru. Co se týče Helen, vždycky mě hrozně pobaví, když lidi nedokážou přenést přes srdce "zradu" a taky to, že se pak nechají uchlácholit slabým a neupřímným vysvětlením, jen aby tu hroznou trhlinu ve svém srdci mohli zacelit ... Bože, je to hra. Lidi tam jdou, aby vyhráli, ne aby se kamarádíčkovali. Mimochodem, když nechci, aby mě lidi posuzovali podle koz, tak si je sakra nenechám udělat, ne? - tolik k Erin. K vítězi nemám výhrady: z toho, co bylo k dispozici, to asi lépe vybrat nešlo. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryan s Clayem vůbec nemuseli postoupit do finálové čtyřky, stačilo by, aby se dohodla Jan s Helen a hlasovaly by proti Clayovi. Pokud by na to Bryan a Clay skočil, volili by Helen, jak se ve skutečnosti stalo. Helen měla z předchozích hlasování 2 hlasy, Clay 3, pro zajímavost Jan rovněž tři hlasy. Proto by postoupili do dalšího kola Jan s Helen a Bryan. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některými je tato série považována za vůbec tu nejhorší (včetně Probsta), ale mě to tak nepřišlo - aspoň ne do poloviny série. Krajina tu hraje velké plus (loďka je nezbytnou součástí týmu, bez ní se v Thajsku nelze obejít, což pozná jeden z týmů, když loďku ztratí...) - velkým mínusem tu jsou (nečekaně) soutěžící - i zde se najde několik výrazných karikatur, které baví - ale vývoj některých vztahů je vyloženě nepříjemný (včetně obvinění ze sexuálního obtěžování) a vítěz/ka Thajska byl jen soubojem mezi menším či větším zlem. ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, co jsem viděl už před nějakým časem a moc dobře si ji nevybavuji. Nicméně je fakt, že obsazení tentokrát bylo poměrně slabé, nenašel se nikdo, komu bych fakt fandil. S vítězem a finálem vůbec jsem relativně spokojen, i když popravdě, ty prachy nepotřeboval:D Oblíbenci: hmm...hmm...asi mi nevadil Brian, Ken a Jake Neoblíbení hráči: Shii Ann, Kočka série: asi nic dle mého gusta:/ ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc sexistická série s převážné většiny protivným castem. Markézská série byla slabá, ale narozdíl od Thajska nebyla protivná. Korunu tomu nasazuje finálová čtyřka a vítěz, kteří patří mezi to nejhorší v celé soutěži. ()

Reklama

Reklama