Reklama

Reklama

Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou

(TV film)
  • Německo Johanna und der Buschpilot - Der Weg nach Afrika (více)

Obsahy(1)

Mladá žena odjíždí do Afriky za svým těžce nemocným otcem, kterého dlouho neviděla. Namísto něj se však nakonec setká se svérázným pilotem, který ji přesvědčuje, aby zde zůstala a vedla otcovu nemocnici... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

italka63 

všechny recenze uživatele

Ta druhá hvězdička jen za neuvěřitelnou typologii pilota s Jeffreym Dean Morganem, jinak filmík předvídatelný, mírně naivní, jako plus beru nádhernou krajinu a úmysl konat ušlechtilé věci. Soukromý názor - být tím pilotem, seberu jí padák a to letadýlko bez dveří nakloním třeba doprava..... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bylo to docela fajn. Předvídat se to dalo, ale příroda hezká, herci dokonce i hrajou, hudba moc pěkná. Akorát už na začátku mohli říct, že je to první ze dvou částí, které navazují. To byla pěkná podpásovka, to "Konec první části.". ()

paphaja 

všechny recenze uživatele

Já Vám nevím, po pěti minutách sledování filmu jsem se nemohla zbavit dojmu, že koukám na variantu sestřičky Stefanie, jen v africkém kabátku. Rozkouskovaní na více částí můj dojem zcela utvrdilo. Za mě za dvě hvězdičky, které jsou i tak dost. ()

lidstrom18 

všechny recenze uživatele

Od nemeckeho "romantickeho" filmu jsem moc neocekaval, ale bylo to prijemne prekvapeni. Celkem povedene na nemecky romanticky film a proto 3*. ()

Reklama

Reklama