Reklama

Reklama

Ben a Kate

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 14
USA, 2012, 16x21 min

Hrají:

Dakota Johnson, Echo Kellum, Lucy Punch, Nat Faxon, Maggie Elizabeth Jones, Geoff Stults, Bruce McGill, Rob Corddry, Lauren A. Miller, Melinda McGraw (více)
(další profese)

Ben a Kate jsou bratr a sestra. Jejich vztah je někdy komplikovaný, ale společná výchova Katiny pětileté dcery je veliká zábava. Zvláště pro Kate, která se musí potýkat s Benovými bláznivými nápady... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kate je obyčejná holka, sympaťačka, která má 5letou dceru, taky správnou (má potenciál; připomíná mi Chloë Moretz), ale taky má bratra Bena, který je nevtipný debil, který mě akorát sere (něco jako Zach Galifianakis v Due Date nebo Paul Rudd v Our Idiot Brother nebo Will Ferrel ve většině svých rolí). Možná z toho bude průměrný rodinný sitcom, ale Bena nepřekousnu. Nemůžu doporučit. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nezajímaví aktéři, absence humoru. Je až fascinující, kolik "vtipných" scén bez patřičné pointy lze nacpat do 24 minut. Ben and Kate je jedna velká křeč a nenabízí nic, co by mě u seriálu udrželo. Pilot - 40 % ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Další ničím zajímavý sitcom, který moc nepobaví. Jednoznačný adept na brzké zrušení. 40% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Pro mě slušně zábavné. Dokáži pochopit, že někomu postavy nesedly, ale mě naopak velmi baví, protože dobře balancují na hranici (ne)snesitelnosti. Humor z mého pohledu funguje, takže dám seriálu šanci. ()

Související novinky

Reklama

Reklama