Reklama

Reklama

El Dorado: Chrám Slunce

(TV film)
  • Peru El dorado: Temple of the Sun

VOD (1)

Obsahy(1)

Hledač pokladů Jack Wilder, který pracuje na vykopávkách v Peru, zdědí po záhadně zahynuvším příteli Diegovi deník konquistadora ze 16. století, který ho navede na stopu ke ztracenému městu ukrytému Inky - bájnému El Doradu. Vydává se na expedici za Zlatým kalendářem, od začátku jsou mu ale v patách žoldáci, kteří se snaží zmařit jeho úsilí. Z peruánského vězení ho vysvobodí jeho bývalá přítelkyně archeoložka María, a od té chvíle pátrají po El Doradu spolu. Zajmou je Indiáni, Jack se musí utkat v boji s jejich nejlepším válečníkem, ale na scéně se opět objeví záhadní žoldáci vedení plukovníkem Grissomem.. Pronásledují je až do starověkých zřícenin starověkého města, kde Jackovi a Maríii přijdou na pomoc Indiáni - žoldáci ale ničí všechny stopy vedoucí k El Doradu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Film, ktery nektere neurazi ani nenadchne, avsak v nekolika pripadech vsak zarucene unudi... Jednu hvezdicku za meho oblibence Luka Gosse, ktery je, jako vzdy, proklate sexy! ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tak hroznou a nehoráznou vykradačku Indiana Jonese, jako tohle. Slabý, nesympatický, nudný, hlavní hrdina i hrdinka PŘIŠERNĚ obsazení, naprosto hrozné. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Žádného Indiana Jonese jsem nečekal, takže celkový dojem OK. Pozitivum jsou docela dobré exteriéry (jak přírodní, tak exteriér Natalie Martinez). Váhal jsem mezi 2 a 3 hvězdami, nakonec jdu nahoru s ohledem na to, že šlo o TV film. ()

Reklama

Reklama