Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začiatku príbehu stojí "čerstvý" inžinier Peter a vysokoškoláčka Oľga. Majú sa radi, čakajú dieťa a chcú spolu žiť. Po svadbe sa však vynorí zvyčajný problém - mladí ľudia nemajú kde bývať. Zdá sa, že situáciu vyrieši podnájom, čoskoro sa však ukáže, že tento podnájom prináša viac starostí ako radosti. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mít se rádi samo o sobě nestačí. 1)  Snímek ukazuje problémy s podnájmem, ale vlastně nejde o něj. Mizerné bytové podmínky slouží jen jako katalyzátor vztahů ve dvojici. Novomanželé se prakticky neznají a jejich přístup k řešení těžkostí se liší. Neurčitý konec rovněž působí věrohodně._____ 2)  Na svou dobu a na televizní inscenaci sledujeme neobvykle svižný střih a tempo._____ 3)  Vše uvedené by se takhle mohlo odehrát i dnes._____ 4)  Nájemné 500 Kčs na měsíc (dnešních cca 6 000 Kč) bylo na svou dobu velmi vysoké, notabene jen za pokoj a kuchyň s tím, že nemohou používat volně koupelnu ani WC._____ 5)  33letý pěkný Vladimír Ďurdík ml. (Peter) byl sice na svou roli takových deset let přestárlý, ale působil příjemně. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Vlado Durdík rieši prvé predmanželské a manželské problémy, a to hneď dvakrát, v prítomnosti aj v minulosti. Všetko v dobovom obale, ktorý nie je príliš zaujímavý. ()

vox_populi 

všechny recenze uživatele

Vlado Durdík bol pán herec...v inscenácii rozohral celú škálu svojich hereckých kreácií a podmanivo spodobnil mladého muža, zúfalo túžiaceho po sebarealizácii a naplnení svojej túžby po autonómnom rodinnom živote. Retrospektívne spomína na svoj predchádzajúci vzťah a hľadá príčiny jeho neúspechu. Príbeh s otvoreným koncom... ()

Reklama

Reklama