Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál natočený na motivy života tvůrců Davida Kohana a Maxe Mutchnicka vypráví o dvou celoživotních přátelích a obchodních partnerech, jejichž vztah zasáhne krize, když se jeden z nich zasnoubí. Joe (David Krumholtz) je uznávaný architekt, který vše řeší ne srdcem, ale hlavou, především co se týká jeho milostného života. Přesným opakem je jeho kolega, homosexuál Louis (Michael Urie), jenž je vždy spontánní, plný emocí a má sklony přehánět. Oběma přeje v lásce štěstí: Joe je čerstvě zasnoubený s Ali (Sophia Bushová), krásnou a vzdělanou designérkou šperků a Louis je šťastně zamilovaný do Wyatta (Brandon Routh), veganského zdravotníka, který se podle Louise brzy stane lékařem. Jen čas ukáže, jestli jejich osobní i obchodní pouto vydrží nové vztahy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Víte, nesnášim, když ze mě sitcom dělá blbce. Když plejtvá jak umělym smíchem, tak umělym údivem, umělym rozplýváním se a co já vim čim ještě. Jop, je to vlastně celý děsně umělý, vždyť jen ten Louis je nehorázně přepálenej gay! Navrch Sophie Bush, jedna z nejotravnějších hereček současnosti ... má sice dokonalý pozadí, ale jak ji vidim zepředu, tak kvetu (kór když gesty napodobuje Max z 2 Broke Girls, to bych blil). Zkrátka a dobře, po třech dílech odkládám na sitcomový smetiště s očekáváním, že CBS tuhle afektovanou kravinu stejně brzo stáhne (což by se mimochodem Krumholtzovi stalo už podruhý během dvou let, tentokrát zcela po zásluze). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Uf, pilot a chápal jsem, proč nebyl seriálu poskytnut větší prostor, než oných 13x20 minut. Excentrický Michael Urie - nesympatická kopie Hayesova Jacka z Willa a Grace, nevýrazný David Krumholtz - ten by neutáhl ani prázdnou kárku z kopce, plastová figurka Supermana Brandon Routh - to snad ani není herec a ultrasexy Sophia Bush - ne, na tu se člověk nedokáže zlobit. Tuctovost, šeď, jednoduchost. Díl druhý, třetí, šestý, desátý.....nevím jestli šlo o sílu zvyku, ale nakonec mi naše rozloučení nezpůsobilo takovou radost, jakou jsem zpočátku očekával. ()

Reklama

Sagara 

všechny recenze uživatele

Potenciál to má, aj keď pilotná časť slabá a moju pozornosť si získala iba Sophia Bush. Práve kvôli nej verím a dúfam, že sa to podstatne zlepší. UPDATE: Postupne sa to zlepšovalo a môžem povedať, že zatiaľ pri posledne odvysielanej časti som sa veľmi bavil. Postavy mi začali prirastať k srdcu a zrazu BUM. Koniec, zrušenie. Škoda :( ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak jo. 6. díl za mnou a sice se na to stále dívám, protože v úterky nemám školu a těch seriálů, co se vysílá je málo, ale je to nijaké. Není to ničím zajímavé, herci jsou sice fajn, ale ty klišé a trapné fórky, které nejsou vtipné to nějak nevynahradí. Za herce 1* a za to, že se na to při velké nudě dá dívat, ale prosím, nenatáčejte další sérii. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Louis (Michael Urie) a Joe (David Krumholtz), dva nejlepší přátelé, spolu vyrůstali od dětství, jeden je gay, druhý je hetero, založili si společně vlastní architektskou firmu a oba si našli partnery svých snů. Ač je ústřední dvojka jasný "Will" (byť tentokrát na ženy) a "Jack", Will & Grace 2: The Sequel se tak docela nekoná. Zásadní problém spočívá v tom, že seriál se většinu času zaměřuje na Joea a Louise, a z jejich partnerů, rozkošné Ali (nádherná Sophia Bush s nejsexivějším hlasem současnosti) a stoického Wyatta (Brandon Routh) se stávají převážně jenom vedlejší figury bez vlastního příběhu a zápletek. Humor tak víceméně pramení jenom z interakcí mezi dramatickým zženštilým Louisem a obyčejným chlapíkem Joem. To povětšinou stačí na dostatek úsměvů a sem tam i nějakého smíchu, ale bez obměňování schématu (čti: bez prostoru pro Ali a Wyatta) se to poměrně rychle omrzí, bohužel. Partners přesto není vůbec špatný seriál, což dokazují obzvlášť díly, kde je ono schéma alespoň trochu narušeno (Justin Timberlake!!), Urie si svoje kreace očividně užívá, a velké množství dvojsmyslů a slovních hrátek vždycky potěší. Není to top, ale je to hezký průměr, u kterého jsem se nasmál mnohem víc, než během posledních čtyř řad HIMYM nebo kterékoli řady TBBT vyjma druhé, čili zrušení mrzí. PS: Thumbs up za úvodní song. 65% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama