Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál natočený na motivy života tvůrců Davida Kohana a Maxe Mutchnicka vypráví o dvou celoživotních přátelích a obchodních partnerech, jejichž vztah zasáhne krize, když se jeden z nich zasnoubí. Joe (David Krumholtz) je uznávaný architekt, který vše řeší ne srdcem, ale hlavou, především co se týká jeho milostného života. Přesným opakem je jeho kolega, homosexuál Louis (Michael Urie), jenž je vždy spontánní, plný emocí a má sklony přehánět. Oběma přeje v lásce štěstí: Joe je čerstvě zasnoubený s Ali (Sophia Bushová), krásnou a vzdělanou designérkou šperků a Louis je šťastně zamilovaný do Wyatta (Brandon Routh), veganského zdravotníka, který se podle Louise brzy stane lékařem. Jen čas ukáže, jestli jejich osobní i obchodní pouto vydrží nové vztahy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

Zííív... Cože? Kdo tohle psal? Ten sitcom mi způsobuje fyzickou nevolnost... to nedokoukám, nejde to! Pilot - 10 % ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Louis (Michael Urie) a Joe (David Krumholtz), dva nejlepší přátelé, spolu vyrůstali od dětství, jeden je gay, druhý je hetero, založili si společně vlastní architektskou firmu a oba si našli partnery svých snů. Ač je ústřední dvojka jasný "Will" (byť tentokrát na ženy) a "Jack", Will & Grace 2: The Sequel se tak docela nekoná. Zásadní problém spočívá v tom, že seriál se většinu času zaměřuje na Joea a Louise, a z jejich partnerů, rozkošné Ali (nádherná Sophia Bush s nejsexivějším hlasem současnosti) a stoického Wyatta (Brandon Routh) se stávají převážně jenom vedlejší figury bez vlastního příběhu a zápletek. Humor tak víceméně pramení jenom z interakcí mezi dramatickým zženštilým Louisem a obyčejným chlapíkem Joem. To povětšinou stačí na dostatek úsměvů a sem tam i nějakého smíchu, ale bez obměňování schématu (čti: bez prostoru pro Ali a Wyatta) se to poměrně rychle omrzí, bohužel. Partners přesto není vůbec špatný seriál, což dokazují obzvlášť díly, kde je ono schéma alespoň trochu narušeno (Justin Timberlake!!), Urie si svoje kreace očividně užívá, a velké množství dvojsmyslů a slovních hrátek vždycky potěší. Není to top, ale je to hezký průměr, u kterého jsem se nasmál mnohem víc, než během posledních čtyř řad HIMYM nebo kterékoli řady TBBT vyjma druhé, čili zrušení mrzí. PS: Thumbs up za úvodní song. 65% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ne že by tvůrčí dvojice Kohan + Mutchnick měla na výdrž svých seriálů od dob fenomenálního Will & Grace smůlu, ale když během šesti let už třetí sitcom nepřežije první sezónu, začne jednomu vrtat hlavou, kde je chyba. Partners přitom vůbec nepůsobí špatně a když si divák zvykne, že se některé aspekty právě WaG silně podobají, jde nakonec o příjemnou vypínačku, která funguje hlavně díky perfektnímu castingu. Michael Urie je poděs, který se třeba takovému Seanu Hayesovi nevyrovná, ale bezchybným timingem a šikovně psanými hláškami jeho Louis rozesměje doslova v každé epizodě. Druhým tahounem je i přes relativně málo prostoru Brandon Routh. Jeho "frozen Superman" je sice psaný hodně specificky, ale i díky překvapivě uvěřitelnému výrazu nevinného jelimánka funguje na jedničku. Zamrzí, že větší prostor (a rozvoj pro svůj charakter) nedostala má milovaná Sophia Bush jakožto jediná ústřední žena, ale nemůžu mít všechno. Proč ale nakonec hodnotím relativně nízko? Silnější díly se střídaly s těmi lehce slabšími, ale závěr těžce zklamal. Scénáristé očividně věděli, že jim studio zamezilo v dalších snahách, ale to jim nebránilo zakončit celý počin zbytečně otevřeným a bohužel i klišovitým způsobem. Už už jsem byl připraven vystřelit v hodnocení o schůdek směrem nahoru, ale takhle zbytečnou pachuť si Parťáci skutečně nezasloužili. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí kopletního seriálu, neboli všech 13 dílů, které byly natočeny, musím konstatovat, že tohla byla příjemná oddychovka, která si dokázala udržet můj zájem i mou pozornost, a u které jsem se dokázal i párkrát pobavit. Sice se nejedná o originální sitcom, ale je to sitcom, který dokáže pohladit po duši a navnadit dobrou náladu. Postavy jsou více než příjemné, řada situací, do nichž se hlavní hrdinové dostávají, je velice úsměvná, a vůbec celkově mi dokázal seriál přirůst k srdci a mrzí mě, že se nedočkal více dílů. Pokud bych měl jmenovat nejvtipnější postavu celého seriálu, tak bych zřejmě vybral Aliinu sestřenici Renatu, která pomáhá Ali v obchodě, a která je opravdu tak zvláštní, že dokáže pobavit už jen svým chápavě nechápavým pohledem, a ač se jedná o postavu vedlejší, která neúčinkuje ve všech dílech, přesto je to postava výrazná a geniálně napsaná a zahraná. Pokud bych měl vybrat z ústřední čtveřice hlavních postav postavu, která mi nejvíce přirostla k srdci, tak by to byl asi zdravotní bratr Wyatt, který je za všech okolností chápavý, milý, usměvavý, a snad nikdo a nic ho nedokáže rozhodit. Když bych měl seriál nějak celkově zhodnotit, tak těch zhruba 260 minut s tímto seriálem strávených mi za to opravdu stálo a užil jsem si to. Parťáci ode mne nakonec získávají čtyři hvězdy, do pětihvězdičkových kultovních sitcomů přece jen tomuto sitcomu něco málo chybí, respektive nemá tolik dílů, aby mě přesvědčil o tom, že se těm ostatním kultovním sitcomům svou kvalitou vyrovná. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po 2 dílech: Dva přátelé, jeden gay, druhý straight, oba mají partnery, své problémy, ... Žádný zázrak, ale pár dílů by mohlo být koukatelných. Dobré je, že jsem se opravu párkrát zasmál, některé sexistické dvojsmysly jsou povedený. Ale je to seriál jen pro někoho s opravdu nízkým očekáváním. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Víte, nesnášim, když ze mě sitcom dělá blbce. Když plejtvá jak umělym smíchem, tak umělym údivem, umělym rozplýváním se a co já vim čim ještě. Jop, je to vlastně celý děsně umělý, vždyť jen ten Louis je nehorázně přepálenej gay! Navrch Sophie Bush, jedna z nejotravnějších hereček současnosti ... má sice dokonalý pozadí, ale jak ji vidim zepředu, tak kvetu (kór když gesty napodobuje Max z 2 Broke Girls, to bych blil). Zkrátka a dobře, po třech dílech odkládám na sitcomový smetiště s očekáváním, že CBS tuhle afektovanou kravinu stejně brzo stáhne (což by se mimochodem Krumholtzovi stalo už podruhý během dvou let, tentokrát zcela po zásluze). ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Sympatický sitcom, který je podle mého názoru lepší než třeba New Girl, která mě po pár dílech naprosto přestala bavit. Bohužel Partners zrušili a New Girl pokračuje. PS.: Herecké obsazení nemělo chybu a proto ono zrušení mrzí dvojnásob. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Poslední opravdu dobrý projekt Kohana s Mutchnickem, totiž Will & Grace, už si holí vousy, což jim ovšem vůbec nebrání ve snaze svůj úspěch zopakovat neustálým vykrádáním sebe sama.. Hodně zdařilé popkulturní narážky ještě samy o sobě dobrý sitcom nedělají.. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot posobi velmi neohrabane a neoriginalne. Mozno by som jemnu podpriemernost celku prekusla, ale nijak raz som sa nedokazala zmierit s hereckymi predstavitelmi partnerov ustrednej kamaratskej dvojce, to kto sakra robil casting? Oboch poznam z inych serialov a filmov (a nic proti nim) a pripada mi, ze sa s niekym stavili, ci im niekto uveri aj taketo kompletne ine postavy, nez na ake sa hodia. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Standardní sitcom, který nenadchne, ani neurazí, sem tam se člověk zasměje, ale jinak je to nuda. 40%. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Sympatické obsazení, třikrát převařovaný humor a stereotypní vykrádačka zaběhlých trendů v moderních partnerských sitcomech. Pochybuju, že se kvalita s dalšími díly zvedne. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak jo. 6. díl za mnou a sice se na to stále dívám, protože v úterky nemám školu a těch seriálů, co se vysílá je málo, ale je to nijaké. Není to ničím zajímavé, herci jsou sice fajn, ale ty klišé a trapné fórky, které nejsou vtipné to nějak nevynahradí. Za herce 1* a za to, že se na to při velké nudě dá dívat, ale prosím, nenatáčejte další sérii. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Pilot byl hodně slabý, to bezesporu, ale kvalita má vzestupnou tendenci a to docela výraznou. Druhý díl byl fajn, třetí ještě lepší... Standardní případ toho, kdy první díl nezaujme, ale další napraví reputaci. Jen, aby na to Partners nedoplatili, protože by to po prvním dílu mohlo dost lidí vzdát ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu jsem se dostal kvůli tomu, že na Serialzone měl docela pozitivní ohlasy. Tak jsem ho začal stahovat s tím, že se v budoucnu podívám. A nyní nastal ten čas. Dostal jsem se k tomu samozřejmě až poté co ho zrušili, takže to zabralo jen jedno nudné pracovní odpoledne. Tohle je pro mě prototyp seriálu, nebo přesněji sitcomu, který se mi ani trochu nelíbí. Nejvíc mě irituje umělý smích v pozadí a kdybych ho náhodou přežil, tak by mi tentokrát vadilo i obsazení. Gay je až moc gay a díky tomu i jeho nejlepší kamarád na mě taky působí jako gay. Nevadí, že řeší zásnuby. Zpátky k tomu smíchu, vážně je ho tam tolik, že si takovou četnost snad ani odjinud nepamatuju a ten smích tak i zůstane jedinou věcí, kterou si z tohoto seriálu zapamatuju. A mimochodem z Davida Krumholze se nám stává nový Tyler Labine, letos je to podruhé za sebou co jeho seriál šel tak rychle do kopru (Playboy Club). Tentokrát však oprávněně. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Pohotovost zrušit tento seriál mě až překvapil. Úvod nebyl nikterak slavný, ale zkusil jsem další díly a už se to začínalo pomalu rozjíždět. Bohužel i přes potenciál, který seriál začínal mít, tak byl u svého rozjezdu zrušen. Tím pádem se těžko hodnotí. To, co jsem viděl, tomu dávám 50%. ()

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

To nie je v úplnom poriadku. Tento seriál ma naozaj privážal miestami do silnej nevoľnosti, takže naozaj vrelo neodporúčam. *videné 2/13 (úplne stačilo) ()

Fary odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt tam ten doplněný smích, tak člověk ani neví, kdy by se měl zasmát. Je to fakt blbý, špatný a přehrávaný s absurdníma a nereálnýma situacema. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako to že tento sitcom má také nízke ohodnotenie. Veď keď ho pozerám, rehocem od začiatku do konca. Michael Urie je awesome! Škoda že už seriál zrušili... ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Potenciál to má, aj keď pilotná časť slabá a moju pozornosť si získala iba Sophia Bush. Práve kvôli nej verím a dúfam, že sa to podstatne zlepší. UPDATE: Postupne sa to zlepšovalo a môžem povedať, že zatiaľ pri posledne odvysielanej časti som sa veľmi bavil. Postavy mi začali prirastať k srdcu a zrazu BUM. Koniec, zrušenie. Škoda :( ()

Reklama

Reklama