Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Druhá liga televizních animáků pro dospělé, která hrozně dojíždí na tom, že vtipné scény se tu dokonale střídají s těmi totálně trapnými, které viděli asi tolik humoru, jako vatikánský archiv kokainových party plných prodejných marokánek. A u postav je to podobné, stejně jako další miliarda podobných záložitostí to má malou svini, akorát to tentokrát není dítě, ale medvěd, většina postav zas začne po pár dílech nudit svou jednorozměrností. Mohl to být skvělý počin, nekorektní vůči čemukoliv, ale se scénářem bohužel tupým (na rozdíl třebas od South Parku). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se nebojí nabourat se do jakéhokoliv tématu, ať je jakkolik zvrácený či tabuizovaný. To na něm mám rád, protože z toho všeho stejně dokáže udělat dokonalou zábavu. Jen škoda, že má pouhé tři série. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem zcela náhodou narazil na tenhle seriál, zapůsobilo to na mě jako zjevení. Naprosto geniální záležitost, u které jsem málem umřel smíchy. Takhle nadšený jsem byl naposledy snad někdy na konci devadesátek z Městečka South Park. Je to strašně chytré, neuvěřitelně zábavné a dokonale se to strefilo do mého vkusu. Některé díly jsou sice slabší, ale ve většině je tempo fórů naprosto zničující - u spousty epizod jsem myslel, že puknu smíchy. Překvapivě skvělý je i český dabing - měl jsem možnost vidět to v originále i českém dabingu, a bavilo mě obojí. Škoda, že vzniklo jen 36 epizod, ale na druhou stranu to asi skončilo dostatečně včas, než by tvůrcům došly nápady. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Další do řad vtipných, animovaných dvacetiminutových oddechovek na večer. Brickleberry navíc svůj humor okoření i o černější a přisprostlejší humor připomínající South Park. | 1.série (80%), 2.série (80%), 3.série (80%) > Průměr: 80% (4*) | ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale jde o jeden z těch pořadů novější doby, který je víc chytrý než vtipný. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Animák, co neurazí, ale k dalším dílům ně to dostatečně nenalákalo. Vhodný do TV, pro lidi co na TV ještě čumí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ujetá záležitost, kterou si ale díky ujetému a fekálnímu humoru budete neskutečně užívat. Skvělá práce! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť aj pomerne horší spôsob ako zabiť čas. Brickleberry bolo zaujímavým počinom asi prvé dva diely. Potom sa to dostalo do pozície typických pre kvázi edukatívno perverzné animáky. Učenie o skutočných hodnotách využívajúc všemožné vulgarizmy sa darí už dlhšiu dobu iným seriálom. Práve tá nenápaditosť robí s Brickleberry jednorázovú záležitosť, ku ktorej sa nemám veľmi chuť vracať. Aj keď každá jedna z postavičiek je svojou úchylkou úsmevná, nemám pocit, že by som chcel ich dobrodružstvá pozerať dlhšie. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Recenze na animovaný seriál Brickleberry: Neuvěřitelně vulgární, nekorektní, xenofobní, morbidní, sarkastická a hlavně VTIPNÁ show, která si běžně bere na paškál i za velkou louží zapovězená témata jako jsou černoši, gayové, lesby, postižení lidé, obézní lidé, dále lehké dívky, panicové, plešouni, zoofilové nebo třeba křesťanství či globální oteplování (na své si přijdou i tuny známých osobností), ze kterých si dělá prdel takovým způsobem, že "nevěří ten, kdo to neviděl". Miluju tuhle show, stejně jako u prvního Pottera zde platí, že ji znám nazpaměť, moc rád si jednotlivé díly pouštím znova a pokaždé se u toho řehtám, jako smyslů zbavený. Člověk v tom vždycky objeví nějakou novou ptákovinu. Můžu s čistým svědomím doporučit parádní český dabing, který se mimořádně povedl, sám si bez něj už Brickleberry nedokážu ani představit. Obrovský shout-out tvůrcům, je hrozná škoda, že jim neschválili pokračování. Pro fanoušky seriálu mám malý tip: vyšel komix, který řeší cliff hanger, jímž skončila 3. řada. Také existuje seriál Paradise PD (stejní tvůrci, Netflix), o tom vám však nic nepovím, dosud jsem ho neviděl. Co se týče Brickleberry, komu sledování na YouTube nezpůsobuje morální trauma: je tam i český dabing. Přeji příjemnou zábavu! :-) ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Až jednou budou neoliberální sluníčka házet na oheň mimo jiné i scénáře tady toho, tak doufám, že jim jeden uzmu, bych následně mohl podepsat každé slovo a každou situaci v seroši ztvárněnou. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej seroš kterej se ničeho a nikoho nebojí. Epizody otevírají snad všechny tabu témata a nebojí se černého humoru v naprosto nevídané formě. Seriál, který byl po 3. sériích zrušen a já se do dnes divím, že to v dnešní politicky korektní době vůbec mohlo vzniknout a díky tvůrcům za to! ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Reklama

Reklama