Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

venca163 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle seriálu je, že si za ty tři série nedokázal moc vybudovat ústřední postavy. Z 6 hlavních se snad dá brát jako jediná plnohodnotná postava s trošku víc propracovanym charakterem Steve. Ten medvěd, ta kundička a Woody dají dohromady tak za jednu a půl postavy, navíc ten medvěd kopíruje takovej ten ohranej prototyp cynika co hazí hlášky z gauče. Tlusťoška a černoch už jsou vyloženě do počtu, jejich jedinym atributem je nějaká úchylka, což je na celej seriál fakt málo. Rozebírání a šťouchání do citlivejch témat jsem si samozřejmě užíval, i když ta nevyzrálost se projevila i v poměrně dost kolísavý kvalitě jednotlivejch dílů. Některý momenty morálně na hraně jsou ale prostě k nezaplacení. Rozhodně to stojí za vidění, protože podobných pokusů pořád neni dost. Nejoblíbenější postava: retardovanej kámoš toho rednecka s kšiltovkou a jeho osvícený momenty. (75%) ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Mně osobně vtipy a gagy v tomto seriálu přijdou sice často řízné, sardonické a občas k vyhrknutí smíchu, ale též příliš bezcitné a bez jakéhokoli náznaku empatie nebo toho, co definujeme jako lidské. Nechci znít staromódně a moralisticky, ale opravdu si myslím, že je to výplod nějakého psychopata nebo sociopata (z lékařského úhlu pohledu). Přestože je to zasazeno do národního parku a hlavními hrdiny jsou lidé, kteří by měli dbát na ochranu přírody, skoro v každé epizodě vidíme její naprostou destrukci (divákovi předhozenou jako něco pro zasmání). A také bezpříčinné násilí, sex (aby se neřeklo), potoky krve a týrání a zabíjení zvířat, které obzvlášť nemůžu překousnout. (Jedna postavička přejede srnku, tak, že vyprskne její vnitřnosti na druhou. Ta pokračuje v mluvení, kde skončila, jako by se nic nestalo.) Kdybych trochu zaparafrázoval a řekl, že v novodobý televizní program, aby byl úspěšný, musí obsahovat sex, násilí a krev, pak si je můžeme v klidu odškrtnout. 50 %. ()

Reklama

vanislav 

všechny recenze uživatele

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

Janiik15 

všechny recenze uživatele

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když si Malloy prohlíží závěť, kterou po sobě zanechal Woody, tak je papír v jednom záběru nepopsaný. Později už ale popsaný je. (Duoscop)
  • V epizodě se dozvíme, že Pluto už není planeta. Pluto bylo v roce 2006 skutečně vyřazeno ze seznamu planet. (Duoscop)
  • Hvězdičky na tabuli, které má u svého jména Ethel, mění svůj počet. (Duoscop)

Reklama

Reklama