Reklama

Reklama

Kuků

(seriál)
  • Velká Británie Cuckoo
Trailer
Velká Británie, (2012–2019), 14 h 57 min (Minutáž: 22–35 min)

Série(5) / Epizody(33)

Komediální seriál Kuku staví proti sobě hollywoodskou stálici Andyho Samberga a velikána britského humoru Grega Daviese. Rachel, dcera Kena a Lorny Thompsonových se v něm po ročních prázdninách v USA vrací domů do Anglie. Je nečekaně vdaná za týpka jménem Kuků - samozvaného duchovního ninju. Kuků je nejhorší noční můrou každého rodiče - flákač, který má plno prapodivných keců a vyznává hnutí New Age. Kenovi a Lorně však nezbývá nic jiného než ho uvítat v jejich rodinném domě. A jestliže je pro každého Angličana jeho dům jeho hradem, pak tenhle hipík bere pevnost Thompsonových útokem a bezostyšně plení vše, hlavně však Kenovu princeznu, což je neodpustitelné!

Epizoda 1:
Ken a Lorna se nemohou dočkat dcery Rachel, která se po roce studijního volna vrací domů. Rachel jim ale vyrazí dech, když jim hned na letišti představí svého nového manžela - věčného cestovatele jménem Kuků, blba a hipíka v jedné osobě. Ken se zoufale snaží najít na zeťovi alespoň něco pozitivního dříve, než ho okolnosti přinutí zvolit radikálnější přístup.

Epizoda 2:
Kvůli Kuků se Ken snaží ve vlastním domě nastavit nová pravidla, proto svolává rodinou poradu. Nastavená pravidla se však obrátí proti němu hned na prvním večírku.

Epizoda 3:
Ken je v sedmém nebi, protože byl vybrán do funkce radního. Kuků mu samozřejmě neustále radí, protože politika je jeho specialita, asi jako všechno další. Vše se ale pokazí, když Dylan kopne jednoho chlápka do rozkroku. Podaří se Kuků vytáhnout Kena z problémů? Asi těžko.

Epizoda 4:
Tony, otec Lorny má narozeniny. Ken se obává, že by přítomnost Kuků na oslavě mohla milovanému tchánovi způsobit předčasnou smrt. Díky nečekané kočičí návštěvě je ale Kuků za hrdinu. Jen chudák Ken skončí kvůli kočce v psí boudě.

Epizoda 5:
Connie, nejlepší přítelkyně Lorny se zastavila na večeři a samozvaný guru Kuků se jí snaží přesvědčit, aby opustila Stevea a splnila si svůj dětský sen - stát se zpěvačkou. Jediným mráčkem na obzoru je skutečnost, že Connie má opravdu příšerný hlas. Ken snáší její zpěv, připomínající ječení harpie, tři dny a pak mu dojde, že je čas konat.

Epizoda 6:
Rachel a Kuků si uvědomí, že jejich thajský svatební obřad na pláži nebyl úplně tak oficiální jak si mysleli. Ve skutečnosti vlastně nejsou legálně oddáni. Zatímco Lorna je dojatá, že konečně uvidí svou Rachel ve svatebním, Ken cítí jedinečnou příležitost, jak se toho pitomce Kuků zbavit jednou provždy.

V netrpělivě očekávaném pokračování nadšeně přijatého komediálního seriálu Kuků dále sledujeme osudy rodiny Thompsonových. Hrdý otec Ken se společně se svou ženou Lornou pořád nemohou smířit s tím, že si jejich milovaná dcera vzala hipíka jménem Kuků. Brzy poté, co si slíbili věrnost i v rodné zemi, odcestoval Kuků do Himálaje, kde chtěl provádět výzkum pro svou knihu. Z daleké Asie však přišla zpráva, že je Kuků nezvěstný a po čase je dokonce prohlášen za mrtvého. Nyní je to dva roky, co Kuků zmizel a život rodiny Thomsonových se pomalu vrací do normálu. Ken a Lorna se těší na budoucnost bez dětí pletoucích se mezi nohama. Dylan se chystá odejít na univerzitu a Rachel se snaží dát si život do pořádku s novým přítelem - milým ale nudným právníkem Benem. Avšak netrvá dlouho a Thompsonovy se opět musí potýkat s vetřelcem v jejich rodinném hnízdě, když se objeví záhadná postava z Kukůovi minulosti a přivodí další chaos v jejich životech. Ukáže se, že Dylan je Kukůův syn... ne, opravdu se neptejte na detaily. (HBO Europe)

(více)

Galerie (32)

Reklama

Reklama