Reklama

Reklama

Kuků

(seriál)
  • Velká Británie Cuckoo
Trailer
Velká Británie, (2012–2019), 14 h 57 min (Minutáž: 22–35 min)

Série(5) / Epizody(33)

Komediální seriál Kuku staví proti sobě hollywoodskou stálici Andyho Samberga a velikána britského humoru Grega Daviese. Rachel, dcera Kena a Lorny Thompsonových se v něm po ročních prázdninách v USA vrací domů do Anglie. Je nečekaně vdaná za týpka jménem Kuků - samozvaného duchovního ninju. Kuků je nejhorší noční můrou každého rodiče - flákač, který má plno prapodivných keců a vyznává hnutí New Age. Kenovi a Lorně však nezbývá nic jiného než ho uvítat v jejich rodinném domě. A jestliže je pro každého Angličana jeho dům jeho hradem, pak tenhle hipík bere pevnost Thompsonových útokem a bezostyšně plení vše, hlavně však Kenovu princeznu, což je neodpustitelné!

Epizoda 1:
Ken a Lorna se nemohou dočkat dcery Rachel, která se po roce studijního volna vrací domů. Rachel jim ale vyrazí dech, když jim hned na letišti představí svého nového manžela - věčného cestovatele jménem Kuků, blba a hipíka v jedné osobě. Ken se zoufale snaží najít na zeťovi alespoň něco pozitivního dříve, než ho okolnosti přinutí zvolit radikálnější přístup.

Epizoda 2:
Kvůli Kuků se Ken snaží ve vlastním domě nastavit nová pravidla, proto svolává rodinou poradu. Nastavená pravidla se však obrátí proti němu hned na prvním večírku.

Epizoda 3:
Ken je v sedmém nebi, protože byl vybrán do funkce radního. Kuků mu samozřejmě neustále radí, protože politika je jeho specialita, asi jako všechno další. Vše se ale pokazí, když Dylan kopne jednoho chlápka do rozkroku. Podaří se Kuků vytáhnout Kena z problémů? Asi těžko.

Epizoda 4:
Tony, otec Lorny má narozeniny. Ken se obává, že by přítomnost Kuků na oslavě mohla milovanému tchánovi způsobit předčasnou smrt. Díky nečekané kočičí návštěvě je ale Kuků za hrdinu. Jen chudák Ken skončí kvůli kočce v psí boudě.

Epizoda 5:
Connie, nejlepší přítelkyně Lorny se zastavila na večeři a samozvaný guru Kuků se jí snaží přesvědčit, aby opustila Stevea a splnila si svůj dětský sen - stát se zpěvačkou. Jediným mráčkem na obzoru je skutečnost, že Connie má opravdu příšerný hlas. Ken snáší její zpěv, připomínající ječení harpie, tři dny a pak mu dojde, že je čas konat.

Epizoda 6:
Rachel a Kuků si uvědomí, že jejich thajský svatební obřad na pláži nebyl úplně tak oficiální jak si mysleli. Ve skutečnosti vlastně nejsou legálně oddáni. Zatímco Lorna je dojatá, že konečně uvidí svou Rachel ve svatebním, Ken cítí jedinečnou příležitost, jak se toho pitomce Kuků zbavit jednou provždy.

V netrpělivě očekávaném pokračování nadšeně přijatého komediálního seriálu Kuků dále sledujeme osudy rodiny Thompsonových. Hrdý otec Ken se společně se svou ženou Lornou pořád nemohou smířit s tím, že si jejich milovaná dcera vzala hipíka jménem Kuků. Brzy poté, co si slíbili věrnost i v rodné zemi, odcestoval Kuků do Himálaje, kde chtěl provádět výzkum pro svou knihu. Z daleké Asie však přišla zpráva, že je Kuků nezvěstný a po čase je dokonce prohlášen za mrtvého. Nyní je to dva roky, co Kuků zmizel a život rodiny Thomsonových se pomalu vrací do normálu. Ken a Lorna se těší na budoucnost bez dětí pletoucích se mezi nohama. Dylan se chystá odejít na univerzitu a Rachel se snaží dát si život do pořádku s novým přítelem - milým ale nudným právníkem Benem. Avšak netrvá dlouho a Thompsonovy se opět musí potýkat s vetřelcem v jejich rodinném hnízdě, když se objeví záhadná postava z Kukůovi minulosti a přivodí další chaos v jejich životech. Ukáže se, že Dylan je Kukůův syn... ne, opravdu se neptejte na detaily. (HBO Europe)

(více)

Recenze (23)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Čekal jsem, že hlavní tahoun bude Andy Samberg, ale on je spíše takový katalyzátor komediálních situací, ve kterých naprosto vládne Greg Davies. Břitký britský humor, tak jak ho mám rád. Helen Baxendale je taktéž velmi sympatická. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Kdyby Samberg nebyl takovej trapák, kterej ze svojí postavy dělá naprostou debilskou karikaturu, mohlo to bejt skvělý. Ale podobně jako v Brooklyn 9-9 Samberg neni vtipnej, jen nesnesitelnej a tín stahuje ke dnu celej seriál.. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čím to je, že z pěti prvních sitcomů letošního podzimu jen ten britský vypadá na první pohled koukatelně, je nenásilně zábavný a skoro všichni herci jsou v rámci svých rolí sympatičtí? Pravda, v prvním díle musíte strávit postavu Cuckooa, ale slibuju, že pak se to poddá a dost se zasmějete. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Obdobně jako Spy přepálený, infantilní a předvídatelný až běda. Z tohohle Taylora opravdu nic zázračnýho nečouhá. A Tamla Kari je sice moc roztomilá, ale ani ona neni stoprocentní ... pořád jí to totiž bude kazit ten strašidelnej akcent. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Skvelá britská jednohubka. A Andy zase raz dokazuje aký je cvok! :) Asi preto to v druhej sérii bez neho proste nie je vončo. Čo už, nie je Dale ako Dale. Ale Lautner milo prekvapil a musím povedať, že aj pobavil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první série celkem pravidelně střídá dobré a hodně vtipné momenty s těmi kde se prakticky všichni chovají jako idioti a neuvěřitelně mě iritují.Samberg hraje svojí typickou postavu a co se hunoru týká ho převyšuje nejen fyzicky Greg Davies...60% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemny a miestami naozaj vtipny britcom s vynikajucim Gregom Daviesom. Prva seria - bezproblemove 4* Druha seria bez Cuckooa je este lepsia...postavy su vykristalizovane a tak genialne nacasovanie hoci aj predvidatelnych situacnych vtipov som veru davno nevidel, takze druha seria - 5/5* ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

S01 - Samberg hraje Kuků exota fakt dobře, ale neumím si představit, že by tady každá série měla mít nějakých >22 dílů, jak to mívají americké sitcomy. S02 s Lautnerem je asi ještě lepší. Chvilkama fakt nářez. 7/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

1 série: Konfrontace ostrovní řízné specifičnosti (Davis) a odnože lacinějšího hollywoodského humoru (Samberg), světe div se, relativně dobře funguje. Komu zpočátku příliš nevoní postava sluníčkářského Kukůa ať nechá být, protože v průběhu poznáte, že jde jenom o lidský starter humorných situací, kterým posléze kraluje právě Greg Davies. Další postavy už si jenom jedou (ku prospěchu věci) lajnu, která má udržovat oheň rozdělaný dvojicí Davies & Samberg s tím, že sem tam také vystrčí růžky (především Tyger Drew-Honey). Zkrátka jak už jsem řekl, jako celek to šlape na čtyři hvězdičky...... sága však bohužel pokračuje. 2 série: Ať už Vám byl duchovní moralista Kuků nesympatický jak chtěl, Sambergovy se nedalo upřít, že ho ztvárnil na dvakrát podtrženou jedničku. Bohužel pokračování v započatém díle pomocí postavy hrané Taylorem Lautnerem se rovná udržování pacienta v umělém spánku. Samberg byl pošahaný hipík jako vyšitý a ať se osamocený Greg Davies snaží sebevíce, každý musí cítit, že už to není to pravé ořechové. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Pohodový sitcom, který by se místo Cuckoo měl jmenovat Ken a kterému výrazně pomohlo, když z něj vypadl Andy Samberg (nic proti němu, ale jeho postava byla fakt otravná). Taylor Lautner (Tým Jacob!) na druhou stranu překvapivý sympaťák, i když tady samozřejmě vládne Greg Davies s Helen Baxendale. Velmi příjemné, velmi britské a velmi pěkně natočené, i když do análů televizní zábavy se to asi nezapíše. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mě to bavilo, na druhou tak nějak vnitřně s*alo. A byť to tedy určitě má něco do sebe tak po trochu delší odmlce někde po třech, čtyřech dílech se mi už do toho zpátky nějak nechce. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Neotrele, lahke a velmi chytlave. Fantasticka (ne)suhra konzervativneho otca rodiny a jeho noveho hippie zata. Tohtorocna sezona britskeho sitcomu je skutocne vydarena. Po Spy je to Taylorov druhy uspesny britcom. Rodi sa nam nova TV hviezda? ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Cuckoo si mě získal hned první epizodou, jeho výklad prvobytně pospolné společnosti, v souvislosti s tím proč si nehodlá hledat práci, byl vážně luxusní.:) ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Fuha, Briti majou aspon nejaky smysl pro humor. Po 5 epizodach je to jak kolovratek stejne blbych kecu. Skoda toho.. 2 rada odpad.. ()

Adabaz 

všechny recenze uživatele

[65%] Originální britská komedie, ve které můžeme vidět 7 let života rodiny Thompsonových plného náhod, omylů, příležitostí a nevšedních událostí. Některé vtípky mi ovšem připadaly ještě více přehnané jak v Ordinaci v růžové zahradě. Asi anglický humor, který někdy nechápu. Nesmyslné bylo vyměnění jedné z klíčových postav ve 2. sezóně a zmizení další postavy. To jsem zatím viděl taky jen v té Ordinaci. Nejlepší byla první a poslední řada, ty ostatní spíše slabší průměr. A jak tu už někdo psal, seriál by se měl jmenovat podle ústřední postavy Kena, jelikož Cuckoo od 2. série v ději vůbec nefiguruje. ()

Fisik 

všechny recenze uživatele

Bohuzel jsem nedokoukal ani prvni dil. Blbejsi namet snad nemihli vymyslet ... Ale treba to je mou zaujatosti jako otce od rodiny. ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Vtipne a tak strasne politicky nekorektne, ze je to az sympaticke! Uz pri prvej casti som sa chytila, lebo to bol fakt "odvaz" a popri tych seriozne sa tvariacich serialoch prijemna zmena. Herci si to uzivaju a divak tiez. Super. ()

Reklama

Reklama