Reklama

Reklama

Made in Jersey

(seriál)
  • Slovensko Slečna úspešná
Trailer
USA, 2012, 8×42 min

Kamera:

Bobby Bukowski

Hrají:

Janet Montgomery, Felix Solis, Erin Cummings, Kyle MacLachlan, Toni Trucks, Kristoffer Polaha, Megalyn Echikunwoke, Donna Murphy, Jessica Blank (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Po tom, ako ťažko drie v úrade okresného prokurátora v New Jersey, odchádza právnička Martina Garretti (Janet Montgomery) pracovať do špičkovej právnickej firmy v Manhattane. S jej „robotníckym" pôvodom a múdrosťou z ulice v ostrom kontraste s jej nemilosrdnými kolegami z najprestížnejších amerických univerzít obhajuje Martina usilovnú študentku obvinenú z vraždy jej profesora. (TV Doma)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Zmalovana cajocka v cervenom sacku hned asi druhy tyzden ako absolventka v pravnickej firme vyriesi pripad a hlavny sef, kolegovia, klientka i sudca sa z nej idu poskladat. Hrdinka naozaj trochu pripomina kocky z Fairly Legal a Legally Blonde (ako pise IQ Tiqe), len tejto zapalenie sa prejavuje nepomerne otravnejsie a menej zabavne. Akurat uces ma bohatsi. I ked to nie je na odpad, zostal vo mne len neprijemny pocit, ze bud su idioti tvorcovia, alebo si ti myslia, ze su idioti divaci. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Neztrácejte čas a pusťte si raději Good Wife. Tenhle seriál vypadá jak telenovela co se tváří jako právnický seriál - vhodné možná tak pro puberťačky, jinou cílovou skupinu si nedokážu představit... ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriál je hrozna nuda, navíc se jedná o nevydařenou kopii již tady zmiňovaných seriálů/filmů. Takže doporučuji šáhnout ke konkurenci případně se podívat na film. U obou se pobavíte daleko víc. Jinak seriál se stal první zrušenou novinkou této sezóny a byl zrušen už po dvou odvysílaných dílech. Celkově bylo natočeno 6 dílu, zbývající čtyři budou ještě odvysílany. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Snad první americký seriál letošního podzimu, který vypadá koukatelně. Nic originálního – právnické prostředí, hlavní hrdinka mladá hezká žena. Jako by CBS zkopírovala Fairly Legal, jen trochu slevili z humoru. Rozdíl je v hlavní hrdince – obě se můžou přetrhnout, aby pomohly neprávem obžalovaným, obě mají vlastí problémy a obě jsou dost ukecané; ale Martina na rozdíl od Kate nepochází z bohaté rodiny, je první rodině s vysokou, ve velké právní firmě je nováček a má přehled o trendech jako Reese v Pravé blondýnce. Uvidíme, co přinesou další díly. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama