Reklama

Reklama

Dny rybolovu v Patagónii

(festivalový název)
  • Argentina Días de pesca (více)

Obsahy(1)

Po absolvovaní detoxikační odvykací kúry od alkoholu se Marco, obchodní cestující v letech, rozhodne změnit směr svého života. Když odchází z léčby, navrhnou mu, aby si našel nějakého koníčka a on se rozhodne pro rybolov. Odcestuje do Puerto Deseado, jelikož je období lovu žraloka, ale rovněž proto, že jeho dcera Ana tam žije a už léta o ní vůbec nic neslyšel. (Cine Argentino)

(více)

Recenze (3)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Niekomu môže prekážať to pomalšie tempo a na prvý pohľad nie príliš originálna zápletka, ale všetko vynahrádzajú zábery nádherných exteriérov Patagónie a výborné herecké výkony. Najväčším plusom filmu je však bezpochyby hudba (C. Sorín), ktorá vám bude so svojím hlavným motívom znieť v hlave ešte dlho po skončení filmu. (videné na ArtFilm festivale, Trenčianske Teplice, 22.6.2013) ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

O široširé zemi a lidech na ní nepatrných tak jako my diváci. Sorínovi, i tentokrát skromnému a výtečnému, jde o člověka -češtinou let čtyřicátých- "docela všedního, docela nenápadného, (...) podivuhodnou, nepochopitelnou, neuvěřitelnou bytost, jíž jsem já sám a každý jiný". Tahle země je i pro starý. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama