Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vlasta Fialová a Josef Husník v historickém dramatu na motivy Starých pověstí českých. Excelentní herecké výkony, nikdy nestárnoucí téma z počátků našich dějin, ale i první herecké zkušenosti Vlasty Peterkové nebo Václava Postráneckého, nás přesvědčí o zdařilé televizní inscenaci z minulosti našeho národa, ve které lze najít i podobenství se současností. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno je to špatná divadelní patetická recitace, mám pocit, že jen vznešenost recitovaných myšlenek brání leckomu dát odpad. Ty potřísníš krví mečem kolébku našeho syna ? Nehledě k tomu, že LIbuše umírá sešlostí věkem a nemá ani vrásku a vypadá tak na 30. Já vím, že tehdy žili krátce, ale sotva drželi takovýhle vzhled. Když ze sebe drtí Vidím město veliké..., a pak se zhroutí je to opravdu síla, skoro jako mlynářovo dítě. Nebo ty cukající se holky v kůžích před modlou, brrrr Zcela zjevně v této době Brno nemělo moc co nabídnout Na Janu Hlaváčovou by se jistě hezky dívalo, kdyby to nebyla Jana Hlaváčková, která hrála tu LIbuši (bylo jí taky 27 let, takže na sešlost věkem tedy fakt ne). Vlasta Peterková za mlada těsně po absolutoriu, o hodně později hospodyně Blaženka z Četnických humoresek, . Taky to není Antonín Navrátil, ale Arnošt Navrátil, skoro moc chyb. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Nevýslovná nuda, mdlé herecké výkony a patos na hraně směšnosti. Jedině hudba byla zajímavá a občas taneční kreace. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dosti nudná záležitost. Možná to bylo tím, že televize Knížete nasadila na půl čtvrtou hodinu ranní, ale nejspíše ne. Na Janu Hlaváčovou se hezky dívalo a celkem se mi líbila i hudba, ovšem jinak nic extra. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama