Reklama

Reklama

Superurychlovač

Trailer

Planeta Země se nachází na pokraji zkázy. Ve snaze zažehnat narůstající energetickou krizi vědci vyrobí obrovské zařízení nazývané Eisenbergův urychlovač. Je mnohem větší než Velký hadronový urychlovač a mnozí věří, že jde konečně o definitivní řešení krize. Výsledek se však nedostaví ihned a program je zastaven. Vzápětí ale dojde k řadě katastrofických pohrom a infrastruktury celých zemí jsou na pokraji zhroucení. Je na vině právě onen superurychlovač, nebo jde čistě o přírodní úkazy? (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

kiwi88 

všechny recenze uživatele

Že je většina "katastrofických" filmů ve výsledku spíš" katastrofální", na to jsem zvyklá, ale tohle je moc i na mě. Tady vlastně o žádný superurychlovač ani moc nešlo... Marně hledám nějaká pozitiva. Vzhled hlavní hrdinky na mě, jako na ženu, dojem neudělal, takže nic a z Robina Dunna mi tak akorát trnuly zuby. Pardon, ale tenhle film nikdy více. A tu 1 * dávám jen za to, že v reálu je Robin vlastně docela vtipný chlapík... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ač béčko tak velmi povedené, čekal jsem podívanou,ala Srážka planet a pod, ale dostalo se mě slušné sci-fi, o alternativní realitě, kde je severní polokoule vystavena ničivým tornádům (zajímavé bylo jak ty lidi v těch hořících a rozpadajících městech normálně žili koukali na tv či chodili do práce a přitom všude zkáza a chaos) Příběh je celkem jednoduchý vědci sestrojí urychlovač, ale ten se vymkne kontrole vytvoří jinou časovou linii, kam se dostane jeden vědec, který si snaží vzpomenout, co se stalo a kde je a hlavně se dostat zpátky. Já se dobře bavil, i herecky to bylo slušné. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Způsobilo mávnutí motýlích křídel tornádo v Texasu? ...Edward Lorenz... Experiment s urychlovačem částic se trochu zvrtnul. Hlavní hrdina Viktor (Robin Dunne) se druhý den probouzí do jiné reality. Vše je katastrofální a to doslova. Jeho žena je štětka a dcera, se kterou včera měl slavit sedmé narozeniny, už údajně zemřela ve třech letech. Příběh je to povedený, leč velmi špatně natočený, hudební doprovod je monotonní, triky špatné, herci hnusní a snad jen kameraman se trochu snaží, ale nejde mu to. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušná výprava na tu televizní produkci, ale jinak nenápadité, špatně zahrané, dějově a logicky děravé, plné wtf momentů, v hlavních rolích se dřevy z nějaké manekýnské kanadské show. Zvláště u ženských rolí zněla jako hlavní přednost, aby holky mohly ukázat nohy (nejen hlavní hrdinka, ale i doktorka). Hrdina pobíhá po postapo světě, najde mobil, který kdoví, jak ten jeden jediný tam zůstal, a když má první příležitost, tak si ani nepřečte důležitý mejl od zavražděného kolegy. Atd., atd. Zbytečně natahované, přefiltrované, rádoby akční, i když vlastně dojde jen na dvě honičky, jeden pitomoučký výbuch jak z MacGyvera, kdy agent kouká na hořící spreje, dokud nebouchnou, ukecané, a stylově vlastně nakonec strašně hloupé. Jo, a furt samá tornáda, a město furt stojí. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

A Oscara za hlavní roli dostáváááá... iPhone... Když odhlédnu od této skutečnosti, jedná se o béčko jako stehno, které svou stupiditou nechtěně pobaví a v zásadě ani příliš nenudí... Všeobecně bych film asi nedoporučoval, přeci jenom do seriózního sci-fi má tenhle kus daleko, ale pokud ujíždíte na béčkových filmech a ještě k tomu jste ovce s nezdravou závislostí (úchylkou) na i-věcech, budete nadšeni... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Když se Victor (Robin Dunne) poprvé podívá na narozeninové video, drží telefon vodorovně, což znamená, že jde o video na šířku, ale když ho později ukazuje svému psychiatrovi, drží telefon svisle a ukazuje video na výšku. (Johnny.ARN)
  • Film měl pracovní název Atomic Apocalypse. (Terva)

Reklama

Reklama