Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(21)

Recenze (6)

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem zábavnější (druhá polovina první série byla nevtipná), napínavější a příběhem se posouvá extrémně dál. Moc se mi líbila a konec je skvělý. Líbí se mi, že na to, že je to dětský seriál, tak je to dost drsný. Díly mají mnohem lepší nápady. Bohužel poslední díl, tak jeho konec je trochu natáhlej a to se mi moc nelíbilo. A k tomu to byl až moc happyending. Tvaroměnič byl nejděsivější z těchto dílů. Připomněl mi Věc a byl docela nechutnej. Záporáci jsou mnohem originálnější a jsou na jiným levelu. VYHODNOCENÍ: △ ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii se Gravity Falls vyvinulo v něco fakt pozoruhodného. Seriál zvážněl, aniž by musel obětovat své komediální kvality, některé epizody jsou na Disney Channel překvapivě děsivé a mysteriózní atmosféra, která byla přítomna od prvního dílu, tu má šanci projevit se naplno. Postavy jsou prokreslenější a člověku na nich doopravdy záleží (i Soose jsem si jakž takž oblíbil), takže emocionálně vypjaté momenty fungují jedna báseň. Pořád jsou tu nějaké ty výplňové epizody, ale i ty jsem si celkem užíval, a téměř každá z nich byla následována nějakým totálním bangerem. Taky je fajn, že to druhou sérií doopravdy ukončili a, pokud je mi známo, už to nijak dál ždímat nezkoušeli. A je škoda, že fakt nesehnali Lynche na dabování Billa, ale Alex Hirsch taky odvedl skvělou práci. Oblíbené epizody: The Tale of Two Stans, Northwest Mansion Mystery a Not What He Seems 9/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Zlejda Stan kontroluje sílu portálu, který mu do sebe díky jeho zesílení vtáhne poznámkový blok, propisku a hrnek na kafe. Všechny tyto předměty vypadnou z portálu v epizodě Close Rick-counters of the Rick Kind (2014). (lil7minmin)
  • Ve vyprávění Stana můžeme slyšet o lodi Stano'war. Stejně se jmenuje loď, která se objevila v epizodě Příšera z jezera (2012). (Doomcourier)

Reklama

Reklama