Reklama

Reklama

Městečko Záhad

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný / Horor
USA, (2012–2015), 15 h 18 min (Minutáž: 21–29 min)

Tvůrci:

Alex Hirsch

Hudba:

Brad Breeck

Hrají:

Jason Ritter, Alex Hirsch, Kristen Schaal, Linda Cardellini, Kevin Michael Richardson, Keith Ferguson, John DiMaggio, Will Forte, Grey Griffin, Tara Strong (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Rodiče pošlou dvojčata Dippera a Mabel na léto k prastrýčkovi Stanovi do Gravity Falls, kde děti zjistí, že se ve městě děje něco velice zvláštního. (Disney Channel)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (1)

Městečko Záhad (2012) 

Animovaný seriál s velmi tajemnou a zajímavou atmosférou plný nejrůznějších spiknutí, hororových okamžiků, občas nějaké té romance a především se spoustou skvělé zábavy. Tohle se prostě hodně povedlo od úvodního openingu, který je melodický příjemný a zároveň navozuje jisté tajemno, přes charaktery, které i když by si v některých případech zasloužili nálepku klasických stereotypů, tak je jejich potenciál skoro perfektně využit a tak si je člověk dokáže naprosto bez problémů oblíbit až po příběh, který je z počátku episodický a postupně se stává stále více navazujícím až k velkému finále. Navíc si k tomu přidávám hlavního záporáka, který je neskutečně zajímavý už jenom tím co představuje. Zkrátka tohle dílo je jedno velké spiknutí, které vzniklo za účelem mě velmi dobře pobavit, no a když si k tomu přidám i fakt, že mé hodnocení bylo 666. tak to prostě nemůže být náhoda... 9,3/10 ()

Reklama

Reklama