Reklama

Reklama

Stranded

  • Kanada Passager clandestin (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník Gerard Brauchman je šéfom štvorčlenného osadenstva bio-domu, ktorý sa nachádza na Mesiaci. Ich každodenný stereotyp je narušený príchodom meteorickej búrky sprevádzanej meteorickým dážďom, ktorá im poškodí ich príbytok. Skutočné problémy však nastanú, keď sa jeden zo štvorice výskumníkov rozhodne priniesť do vnútra kúsok z meteoritu na analýzu. Ten totiž obsahuje zárodok neznámeho organizmu disponujúceho schopnosťou regenerovať a replikovať sa. A nanešťastie, ako onedlho všetci zistia, nejde tu o žiadnu mierumilovnú formu života... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je to zdlouhavé a vykradené, odkud to jen jde - na toto téma -, ale přece jen mi přišlo, že to má slušné napětí, dobré herce a atmosférický soundtrack. Na to, že jsem od toho podle zdejšího hodnocení nic moc nečekal, mě to vážně příjemně překvapilo a i ty kulisy fungují slušně. Škoda, že se toho nedozvíme víc o onom organismu a jeho cílech / možnostech apod. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Prometheus, kdyby byl skutečně tak debilní, jak o něm říkají jeho nejhlasitější kritici, a kdyby jej místo Ridleyho Scotta režíroval tvůrce Bojiště Země. Hvězdičku ... já ani nevím za co, asi za sem tam pěkně nechutné masky. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dobrý film, kdyby to nebylo televizní zpracování. Efekty nulové, herecké obsazení, kromě Slatera, nesympatické. Film bez napětí, prostě naprosto zbytečný film. Základnu na měsíci překvapí meteorický déšť. Bioložka přinese jeden meteor do základny a zjistí, že obsahuje neznámý organismus. Nechtěně se řízne, organismus se dostane do jejího těla a ona najednou za 24 hodin čeká miminko. Hnusné mimčo. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Velice špatnej mix Vetřelce a Věci. Prvních 10 minut se nic nedělo takže jsem začal přetáčet až jsem se dostal na konec a nenarazil prakticky ani na jednu scénu co by za to stála. Pár efektů zde ušlo ale jinak je ten film naprostá blbost. Pokud čekáte vesmírnej horor nedostanete ho. To už byl zábavnější ten Palibuřt co pobíhal v Sunshine než ten hnusák tady. EDIT vidim co natočil režisér v roce 2000 a už mlčim :))) ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Film je už dávno odsúdený do filmového spodku pretože neprináša nič výnimočné čo tu ešte nebolo. Slater ide do dôchodku, ale tam už smeruje dávnejšie. Nízkorozpočtovák, ktorý si vystačí zo 4 hercami a jedným štúdiovým záberom na povrch Mesiaca. Hm, ale i proti všetkým týmto mínusom ma Stranded bavil oveľa viac ako The Last Day on Mars, ktorý mal predsa len viac "bubákov" na celkovú výrobu. Mrzelo ma trochu nie príliš "pohranie" sa z neznámym organizmom a jeho premenou do konečnej podoby. Takto film strácal na dramatičnosti a zapadol do podpriemerného finále, ktoré sa "točili" v 80-tych rokoch. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama