Reklama

Reklama

The Neighbors

(seriál)
USA, (2012–2014), 15 h 42 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Hrají:

Jami Gertz, Lenny Venito, Simon Templeman, Toks Olagundoye, Clara Mamet, Tim Jo, Ian Patrick, Max Charles, Isabella Crovetti, Doug Jones, Kamala Jones (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Recenze (15)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Hodně jednoduchý seriál, který staví zejména na svém námětu, ale moc vtipné to není. Sem tam jsem se pousmála, trapné scény ale převažují. Pilot - 40 % ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem se smál skoro pořád! Některé vtípky naprosto neskutečné. Druhá řada bohužel přestala býti sitcomem a začla řešit dějovou linku. Larry Bird a Dick Butkus byli neskuteční! 65 % ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Raketovej start vystřídalo krutý vystřízlivění. Signálům mých protřelých sitcomových receptorů navzdory The Neighbors došel dech už po nějakých sedmi dílech. Pak jsem toho nechal. --- "Dick Butkus, you changed the game!" ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Vtipné, zábavné, neotrelé. Sitcomovité, ale to predsa nemusí byť negatívum. Dúfam v S2. // Zatial do s01e05. Kazda epizoda ma par naozaj LOL vtipkov a ani zbytok epizod nie je nudny. Mna bavia. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Asi nejzajímavější letošní sitcom, ale rozhodně ne nejlepší. Bizarní debilita nerovná se vtipnost. Alespoň vždy ne. 40%. ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Na radu gorilly, kde se prý dech berouc smáli, pustil jsem si pilot ... svižné tempo, kde se ale pro mě zapomnělo na vtip ...hvězda snad za to, že jsem ten díl dokázal dokoukat bez větší námahy, ke konzumaci dalších dílů už však síly není... ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Námět sice je zajímavý, ale no to tu už vlastně jednou bylo. A v o dost lepším podání. Takoví normální mimozemštané sice měli své slabé chvilky, rozhodně ale nepůsobili už od začátku takhle trapně a unyle. ()

Machaut 

všechny recenze uživatele

Tak, zatím jsem zhlédnul pilotní díl a jsem naprosto nadšený. Vtipné, milé, dobře natočené. Doufám, že si to udrží úroveň prvního dílu. ()

Reklama

Reklama