Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslím, že filmařům se povedlo vytvořit romantickou komedii s dalším originálním průběhem. Vážně, takový milostný čtyřúhelník tu ještě nebyl! Navíc film doslova srší anglickým humorem, který mi byl, je a bude záhadou. Spletenec herců Anglie, Ameriky a Austrálie odvedl dobrý herecký výkon. Až na pár trapných situací a nevkusných situací ( ty obstarával z velké většiny Stephen Merchant) mě film potěšil a líbil se mi. Dávám tři hvězdy ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekoľko dobre mierených vtipov a sympatický hrdinovia nedokázali udržať scenáristickú bezradnosť a hlavne ťažkopádnosť celého filmu. Na komédiu je to príliš vláčne a nemá to taký ten nádych romantickosti. Nič krásne, nič dych berúce. Skrátka nič, čo by stálo za to aby som držal hlavnej dvojici palce. Paradoxné je, že som naozaj dúfal, že ten svoj problém vyriešia a neskončí to tak ako to skončilo. V konečnom dôsledku ma to spravilo neuveriteľne smutným. Čo mi komédia nemala. Jedine čo ma skutočne bavilo boli debilné hlášky Stephena Mechranta. Tie do filmu tak nesedeli, až som sa na nich musel zabávať. Premárnená príležitosť s hereckou špickou, ktorá skončí na prepadlisku nevyužitých komédií. A úprimne keby stála predo mnou Anna Faris a Rose Byrne v spodnom prádle, vyberiem si Annu. ()

Reklama

loveless 

všechny recenze uživatele

Nat se potká s Joshem a je z toho láska jak trám, načež do toho ti dva po sedmi měsících známosti praští. A pak tak nějak... Josh už není ten super muž, ale trapný chlápek, za kterého se Nat vlastně stydí. Nat už není ta vysněná žena, do které je Josh blázen... A navíc se vrátí Joshova bývalá přítelkyně Chloe a Nat má v práci až nechutně sexy nového klienta Guye. Příběh zamilovanosti a následného vystřízlivění, kdo by to neznal, tady si neberou servítky a vlastně jsou tam i dost vtipné momenty, ale jako komedii bych to úplně neviděla. Každopádně good a spokojenost (sic mě možná malinko zklamal úplný koneček). A Simon Baker je prostě boží... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První, co mě už během zhlédnutí napadlo, to je fakt, že jsem doufal v trochu vtipnější komedii. Ne, že by snímek "Dávám tomu rok" vtipný nebyl, ale co si budeme povídat, ty nejlepší vtipy se mu podařilo střelit do traileru. Bohužel je to trend poslední doby, což je škoda. Producenti si neuvědomují, že trailery by šli dělat jinak. Takhle to je jednoduché a lidi na snímky stejně do kina přijdou, tak proč to měnit? Vždycky mám raději trailer, když jen naznačí, ale to se dnes moc nenosí. Škoda. Taková scéna s holubičkou byla skutečně parádní, i když je pravda, že jako celek byla ještě lépe vypointovaná než ta ukázka v traileru. Nic to však nemění na tom, že "Dávám tomu rok" mohl přinést humor ještě údernější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/davam-tomu-rok-2013-60.html ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, proč jsem hodnotil třemi hvězdami. Asi to nebylo až tak špatné. Vlastně jo, už si vzpomínám, v některých momentech jsem se fakt dobře zasmál. Hlavně u toho pitomce, co byl kámošem hlavního hrdiny, který měl především v úvodu (na svatbě) dost dobré výstupy. Film byl celkem vulgární. V kontextu s jistou uhlazeností ale tato vulgárnost působila celkem vhodně. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama