Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suverenne jeden z najlepsich filmov Uwe Bolla, ktoreho normalne povazujem za patlala. Purcell /Elitni Zabijaci/ako priemerny clovek v Nju Jorku tvrdo pracuje, ma priatelku - veci sa zacnu komplikovat ked akysi Lochlyn Munro investuje spatne jeho prachy ..... a dotycny Purcell sa rozhodne ze vrati spat uder tym, co mu ublizili. No, ako namet na film sa to celkom da, hlavne ze Boll nejde prilis vysoko /za to aj nemusim napriklad toho svetoznameho scientologa, lebo jeho Misn Imposibl sla vzdy sakra vysoko/. Tu sa Boll drzi pri zemi, a to je dobre. Rezisersky typicky plana Bollovina, ale ukecal aspon znameho Edwarda Furlonga /Terminator 2, American History X/, dalej malo to dej, kulisy a slusne dialogy. Jak tak pozeram, po tomto filme Boll zase spadol do svojej reziserskej biedy, ze ma to neprekvapuje. 70 % ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Čo sa preboha stalo? Čo nám to s Uwem tí pankharti porobili... že natočil takúto pecku?! Neuveriteľné - síce trochu klišé, ale predsa dosť dobrý scenár, podozrivo kvalitné dialógy a Purcellko v najlepšej úlohe od Prison Break, ktorá mu padne ako uliata. Film, aký občas človek potrebuje, aby si uvedomil, že v tom nie je sám, a že sa sem tam objaví jeden z milióna, ktorý urobí to, čo si všetci tajne predstavujú. Záver ešte lepší ako som čakal. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Náš starej kamarád Uwe Boll začíná na starý kolena točit slušně, jinak si to nedovedu vysvětlit. Od tohohle filmu jsem dle obalu a popisku čekal variaci na Bollův asi nejlepší film Rampage, což jsem nedostal, ale nevadí to. Většinu filmu se nic neděje a na masakr si počkáte celkem dlouho, co je však zázrak je to že i tyhle scény kde se řeší finanční problémy hlavního hrdiny atd jsou natočený celkem slušně a aspoň mojí pozornost to udrželo. No a pak přijde masakr kde tradičně zařve tak 50 lidí a je natočenej přesně stylem Uwe Bolla. Postal byl pomsta všem, Rampage pomsta konzumní společnosti a Assault on Wall Street je pomsta kravaťákům ve stejným stylu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nevím když si vezmu celou Bollovu tvorbu a porovnám některý jeho sice trapný, ale velezábavný kousky s tímto filmem, tak mi z toho vychazí, že to hodnocení je tu poněkud ustřelený a přehnaný. Purcell se snaží hrát co to dá, ale nepřesvědčí no a celý film se tváří hrozně drsně a seriozně až na to, že výpovědní hodnotu má naprosto nulovou. Ta myšlenka kterou se tu tvůrci pokouší prosadit prostě nefunguje a tak z toho je jenom další tuctový příliš vážně pojatý akční béčko z rádoby poselstvím. 35% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud se Úwe na chvíli oprostí od ultratrapných lesbických upírek a rádobykomediálních porážkových sviní, dokáže se šarmem sobě vlastním zpracovat i seriózní téma, jakým je téměř dokonalé řešení hypoteční krize. Jeho inovativní, neokeynesiánský model regulace trhu, spočívající v totálním vyhlazení všech těch spekulativních zmrdů, co nám tu v globálním měřítku houpou úsporama, jen aby si, krize nekrize, mohli cvaknout další splátku na Ferrari a dovolenou na Barbadosu, je svou jednoduchostí a precizní účinností téměř na Nobelovku za ekonomii! Ano, je to sice místy až Bollestně prkenné, ale všechno to vyváží neskonalá divákova radost z pohledu na hlavu svého investičního makléře, která se ladně rozprskne v úlomcích kostí a mozku nad koláčovým grafem výhodných investičních balíčků Lehman brothers. Moc doufám, že tato "Bollova progresivní regulace" ten zlatý dynamit opravdu získá a ujme se brzy celosvětově. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama