Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že je tohle Uwe Boll a že hlavní roli hraje Dominic Prucell, je to až překvapivě dobrý film. Film, který má myšlenku, je správně drsný a není zas až tak moc ukecaný a patetický. Chlap, který se rozhodne pomstít systému. V dnešní době možná až příliš aktuální, ale lidé jsou jistě uvědomělí a nebudou se inspirovat. Někteří šmejdi by si trest zasloužili. Aspoň nějaký. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Zkuste být právník na volné noze.......... Uwe si jako vždy střhnul produkci, napsal scénář, přizval si několik svých skalních jako třeba Jessicu (hudba) nebo Mathiase (kamera) a spolu se pak vydali mezi vlky na Wall Streetu. CITÁT - Základem je záchrana společnosti, ne klientů............... Z filmu je od počátuk cítit ta beznaděj, flustrace a bezmoc. Boll tu opět probírá lidskou touhu po penězích a hlavně to, co sváma udělá skutečnost, že peníze nemáte. A že svůj příběh situoval na Wall Street je jen logických východiskem. Hlavní hrdina Jim přijde o všechno, tím myslím úplně všechno - peníze, manželku a barák a ještě mu zůstane velký dluh. Naděje umírá poslední, ale Jim už ztratil i tu naději. Dalo se tedy jen očekávat, kam to celé povede. Scéna okolo 50 minuty je smutná a vše to odstartuje. CITÁT - Bohatí budou bohatší a hudí budou chudší........... Ve filnální části už je to jen masakr. CITÁT - Budu tady a budu zabíjet dál........ ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Uwe ak chce dokáže natočiť aj dobrý film. Len mu na to musíte dať dobrý dôvod a vyhrožovať mu ,že za ďalší zlý film už nedostane zaplatené. Keď sa aspoň na chvíľu odprostí od svojich neľudských vtipov na Auschwitz ,LGBT upíriek, ponemčovania videoherných postáv s neárijským pôvodom dokáže byť Uwe aj solídnym béčkovým režisérom. Len je škoda ,že je v jeho rebríčku hodnôt sranie a ponižovanie hejterov na vyššom mieste ako vybudovanie si dobrého mena. Pravdou ,ale ostáva ,že mu ten trolling naozaj ide ;) No a zbytok nechám na vás... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Neznaje paradigma , anžto jsem Bollem dosud nepoznamenán, vydal jsem se do končin mnou dosud neprozkoumaných. Zasednuv do polohy skrčmo a schylmo, cítě se pohodlně a očekávaje spektakulární vjem, jal jsem se sledovat toto dílo proklínaného autora. Vnořiv se do příběhu životem postupně ubíjené a ke zkáze odsouzené lidské bytosti nemající ani zbla šancí se dostati ze svého bludného kruhu , byl jsem až překvapen realističností podání tohoto strmého pádu, který může potkati každého z nás. Schouliv se ještě více, přípomínaje megalitické embryo velikosti mláděte nosorožce srstnatého, s nebývalou obavou usídlenou v nervových zakončeních, jejíž odlesk se zrcadlil v odrazu mých přivřených očí na obrazovce, jsem očekával nezvratný výsledek tohoto drtivého tlaku vyvíjeného na hlavního hrdinu .. a tak se i stalo..postřílel je do posledního čuráka a já vím jak splatím hypotéku..... ()

lillien 

všechny recenze uživatele

3,99 hvězdy. Ty přípravy na akt : "všechny vás vystřílím, vy zmrdi" mi přišel už poněkud zdlouhavý, ale závěr (pominu-li tu okatou, ale zato sympatickou, nepravděpodobnost) se opět rozběhl. Co mě bavilo ještě víc byla první polovina, ta ponurá bezmoc, když vám život dá jasně najevo, že bez peněz nesmíte počítat s jeho snadným průběhem. A o co víc přicházíte na účtech, o to víc vám sebere i v jiných rovinách existence. Sere-li se něco tak, že už z toho šílíte, ještě pořád se to může zesrat i víc, to zná z praxe asi každý z nás. Ovšem tady je to dohnáno do extrému a já ty "samá dna" ve filmu prostě můžu, takže za to velké plus. Když přijdete o všechno kromě vlastní fyzické existence, nabízí se buď cesta pokusu o nových začátek, nebo cesta odplaty, pokud víte, na koho ukázat prstem. A ta cesta odplaty se mi tu líbila. Ve filmu mě přeci jen trochu víc baví, když chlápek pořeší své tlaky tříštivým granátem, než čučet, jak spolu s dalším uvědomělým Člověkem v tísni staví školu v Angole. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama