Reklama

Reklama

Party wa Owatta

(seriál)
  • Japonsko パーティーは終わった (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Toake je pozvána na oslavu 1 miliónu prodaných kopií mangy Onikawy Norihika. Není z toho příliš nadšená, protože sama mangu kreslí, a tak zákonitě cítí trochu žárlivosti. Potkává zde čtyři mladíky, a i když to zní zajímavě, nabere to trochu jiné otáčky, než by se dalo očekávat... (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Toake je znuděná na party někoho jiného, a tak dělá, co umí nejlíp - kreslí. A vlastně ona nám vypráví příběhy, které se jí honí hlavou a které byly podníceni muži kolem ní. Není to špatné, naopak je to příjemná oddychová věc, možná s trochu nečekaným koncem; přesto to celé bylo velmi nenásilné. A tak trochu bych chtěla vědět, co bude dál. :-) Celé to má něco málo přes dvě hodiny, ale tak nějak vás to drží celou dobu ve střehu, tedy až u příběhu o ufňukánkovi, to mě moc nebralo. A Kenta by se měl nechat ostříhat. :-D Ale Keisuke byl… no prostě. ^^ Edit. Po osmi letech jsem koukla znovu a musím uznat, že na to koukám úplně jiným pohledem, přesto se mi to stále líbí. Našla jsem v tom asi něco trochu navíc. Kromě toho že je to o dívce, která se nudí, a tak si vymýšlí různé příběhy, tak je to i velmi zajímavě natočené, herecké výkony jsou dobré a tentokrát mě nejméně bavil příběh, ve kterém byl protagonistou Hajaši Kento, naopak zbylé se mi líbily, i ten, co se mi před těmi osmi lety moc nelíbil. Viděla jsem v tom víc a ty postavy mě fakt bavily. A nakonec – je to vlastně jen parodie... Titulky. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Zíza jsem to neviděla rozkouskované na původní krátké epizody, ale celé vkuse jako film. Nevěděla jsem sice, co čekat od něčeho, co bylo původně seriálem určeným pro sledování na mobilních telefonech, ale musím říct, že mě to nakonec překvapilo svou kvalitou. Tak trochu to připomínalo styl filmu Paris je t'aime, kde sledujeme několik trochu fantastických/zvláštních příběhů. Zde jich bylo celkem pět. Každý z nich byl něčím zajímavý, ale nejvíc mě asi pobavil uplakánek Kento (narozdíl od Zízy, jak tak koukám :)). Trochu to pohnojil jen ten konec, který byl kapku divný, a když už jsme u toho, celý poslední příběh na mě dělal dojem podivné slátaniny - co měl být ten zombie tanec (že by nějaká inspirace pohyby Jacksonova Thrilleru?) No, musela jsem se smát Keisukeho načepýřeným upírským vlasům, ale celkově mi konec nic moc neřekl. Což je trochu škoda... ale i tak byl pro mě tenhle film/seriál příjemným překvapením. ~(3,8)~ ()

Reklama

Reklama