Reklama

Reklama

Bonnie a Clyde po italsku

  • Itálie Bonnie e Clyde all'italiana (více)

Obsahy(1)

Leo (Paolo Villaggio) a Rosetta (Ornella Muti) se náhodou potkají v bance. V tu chvíli do banky vtrhnou lupiči a vezmou je jako rukojmí. Když se jim podaří uprchnout, chce si Leo vzít i svůj kufřík, ale omylem vezme kufr s celým lupem. Druhý den se v novinách objeví článek, kde je Leo popisován jako chladnokrevný vůdce lupičské bandy. Takže po něm jdou nejen lupiči, kteří chtějí ukradené peníze zpátky, ale i policie. Rosetta se cítí jako Bonnie, ale Leo si moc jako Clyde nepřipadá. Nejspíš proto, že není zrovna švihák. To ale Rosettě vůbec nevadí. Je totiž tak krátkozraká, že nemá potuchy, jak vlastně její Clyde vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

cure 

všechny recenze uživatele

Lepšie tri hviezdy za tú absurdnú kombináciu Paolo Villaggia s Ornelou Mutti a v podstate aj za samotný film, ktorý celkom pobaví. 70%. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Kultovní parodie s Paolem Villagiem a krátkozrakou Ornellou Muti. Jasně, že s odstupem času, to již není takový odvaz jako tenkrát v normalizačních kinech - zub času zahlodal, ale já nemůžu jinak než za pět..... ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamatuji, jak jsme na tomhle filmu byli s bratrem jako děti v hospodském sále jedné jihočeské vesnice. Tenkrát mě to moc bavilo a bylo to mé první seznámení s Boeingem 747, což je letadlo, které obdivuji stále. Pamatuji si, že Paolo mě dostával svým pitvořením a Ornella byla hrozně hezká. Takže jsem se docela těšil... ale chyba lávky. Paolo Villagio opakuje stejné vtipy a grimasy jako v ostatních filmech, Ornella je sice fešná, ale ta osmdesátková móda jí doslova zabíjí a děj je hrozná chujovina. Jediné, co tedy zůstává je ta 747 Jumbo jet, která je stále okouzlující. Dost málo... ()

lenzi 

všechny recenze uživatele

Z odstupom času mi ten humor prišiel trochu trápnejší, ale ako chalan som bol fakt do Ornelly zaľúbený. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Nejsou to sice plné čtyři hvězdičky,ale takovéto italské komedie zase neuvidíte každý den.Ve své době to bylo navíc skoro to nejlepší co jste mohli v kinech vidět. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Nikoho nenutím, aby se dokázal bavit u filmu se scénářem, hudbou a zpracováním z roku 1982... Ale klidně ho doporučím všem, kteří mají rádi naprosto šílený humor s Paolem Villaggiem... k tomu Ornella Mutti a "... já tuhle loď znám jako svý boty! A teď otevřu tyhle dveře, protože jinak... ááááá!!!" :-D :-D :-D Jsem rád, že mé neteře (13, 16) se u toho nakonec krásně válely smíchy (2009-07-25) a pouštěli jsme pár zásadních scének hodněkrát dokola, až jsme smíchy plakali.. Díky Paolo! Za to, že na CSFD není film červený, hvězdička navíc! :) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Vemi dobrá komedie, pravda, dost naivní a průhledná, ale k pobavení na neděli naprosto dostačující. Ornela jí nijak svou přítomností nepomáhá, ale je na co se dívat. Průměrný snímeček, ale zábavný. 101211209145/9342 ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Tohle je jako komedie velmi slabé, ale nádherná a sladká Ornella to prostě vytáhla o hvězdičku naho(r)u už jen tím že v tom filmu byla. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie musím šoupnout čtyři hvězdy, protože v mládí jsem se u toho královsky bavil. Jenom jsem to hůř slyšel, protože mi z Ornelly dost hučelo v kládě. ()

mrLotus 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Paola Villaggia okořeněného překrásnou Ornellou Mutti ten se zaručeně pobaví.Tato komedie je opět nádherně nadabovaná(pan Fišer a paní Adamovská nemají chybu) ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejkoukatelnější a nejhumornější film s Villaggiem, který není tak trapně a násilně tažený jako jiné filmy. Hodnocení: 75 % ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii jsem viděla jako holka a strašně jsem se do tohoto druhu filmů zamilovala. Mám ráda tyhle parodie z dob minulých. Mají svoje kouzlo a určitě mnohé ještě pobaví. ()

Reklama

Reklama