Reklama

Reklama

Hvězda padá na hubu

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Road movie o dvojici přátel. Vojta je začínající zpěvák a „výplod“ televizní reality show, Tomáš pro změnu neúspěšný, nicméně ambiciózní manažér, který se pokouší nakopnout Vojtovu vachrlatou kariéru. Společně se pak vydávají na tour po městech v podhůří Krkonoš... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film s debilním názvem a pro mě osobně krajně nesympatickým obsazením. Humor mi přišel nevtipný, herecké výkony dost hrozné a celkově to šlo mimo mě. Jára Rudiš a semilský kulturák tam jsou fajn, ale jinak neexistuje důvod, proč to chtít vidět. ()

paanka 

všechny recenze uživatele

zaujaté hodnocení, které si je vědomo chyb, ale považuje tento snímek za to nejlepší, co olomoucká nová vlna vytvořila. ()

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Na poměry amatérskejch filmů boží audiovizuál, naprosto geniálně napsaná a zahraná ústřední postava, brilantně vystavěnej konflikt mezi oběma protagonisty, množství neskutečně vtipnejch hlášek a situací a navíc dokonce i jakejsi přesah. S každým dalším zhlédnutím si ten film užívám víc a víc a víc. Hele, ser na to - jdem! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Masner by podle mě měl točit především jen něco vážného a pokud možno, tak i dostatečně mysteriózního - ostatně, tohle mi potvrdil už ve Víře našich otců. Jednotlivé scény jsou dostatečně "divné" a atmosférické, ale tyhle všechny přijdou, až když to trochu zvážní, jinak jsem holt nedokázal být na stejné vlně jako autor. Postavy pro mě by nebyly dostatečně zajímavé a sympatické, ten humor mi taky nesedl a i když to po filmařské stránce je na amatérský film slušná práce, k aspoň malé spokojenosti mi v tom nestačila ani ona. Takže ve finále z toho filmu bohužel moc nemám a proto nemám důvod ho nějak výš hodnotit. 2* ()

HorstFuchs odpad!

všechny recenze uživatele

Mizerné herecké výkony, všudy přítomná nuda a nepovedené artové záběry... Pro mě osobně největší zklamání letošní LFŠ. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Rozvláčněné bez větší akce, zápletky. Sestříhaný krátký film by nebyl špatný, ale v této délce příliž únavné. ()

Reklama

Reklama