Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ian je bezstarostný dospívající muž a hlavně vášnivý surfař, jenž se jednoho dne rozhodne splnit si svůj sen a náhle opustí svojí milovanou rodinu, přičemž se vydá na dlouhou cestu plnou pláží, surfování a večírků s cílem nalézt onu dokonalou vlnu a prožít jedinečný okamžik. Nečekaná událost však změní jeho život navždy. (Mirokukii)

(více)

Recenze (6)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poměrně sympatické ´road movie´ po několika opravdu nádherných turistických destinací s úžasnými záběry na krajinu a místní přírodní krásy, se zvrhne v náborářskou agitku jednoho slavného pánbíčkáře, který, jak se ukáže až na samotném konci, vlastně vypráví svůj životní příběh .. takže je to o tom, jak se z mladého volnomyšlenkáře (prkno, sex, drogy, alkohol) a nezávislého vyznavače krocení velkých vln stal uvědomělý hlasatel slova božího. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem pěkně...….léto, moře, nádherná krajina a zálivy, nekonečné množství vln a těch, kteří tohle milují. To jsou pochopitelně v tomhle případě surfaři. Musím pochválit kameru, která to snímala vysloveně s láskou k viděnému. No a pak to závěr ke své smůle zkazil. Nevím, asi se to takhle nějak mohlo stát, ale většina diváků to tak nepobere, včetně mě, škoda. Viděno v rámci Challenge tour 2021 - březen. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Než se přelomily do nestydaté božské agitky, plakátový výlet nevěřícího, nevázaného života (prkno, párty, známosti na jednu noc) si užívajícího mladíka, hledajícího v nádherných plážových destinacích po celém světě svou "perfektní vlnu", plus milá romance s krásnou Rachel Hendrix se celkem daly. Pak přišla nehoda, "smrt", zázrak (setkání s Bohem), aby milý jinoch přehodnotil svůj postoj, víru, stáhl si elektronickou Bibli a stal se spořádaným člověkem (pastorem šířícím svůj zážitek). Ech… ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Cestopisný trip za nejlepší vlnou a bohem. Film, inspirovaný skutečným příběhem člověka, který se ze stavu faktické mrti vrátil do života, začíná jako pouť za nejlepšíma destinacema pro surfování. Je to trochu bez děje , ale číší z toho ohromná pohoda - sluníčko, moře, hezký holky v bikinách ( víc toho bohužel nesundají ) - trochu jako když si člověk pustí na pohodu nějakej příjemnej song. Takhle na mne působí první hodina filmu. V závěrečné půlhodině se řeší nehoda hlavního hrdiny a jeho návrat mezi živé - je to trochu změna žánru filmu, ale je to otázka víry a nadhledu jak k tomu kdo přistoupí. Někteří nebudou chápat a věřit, ostatní budou dojetím brečet jako u telenovely. ()

Reklama

Reklama