Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák

  • Česko Tom a Jerry: Robin Hood a jeho veselá myš (více)

Obsahy(1)

Bohatým bral, chudým dával a nyní sám zoufale potřebuje pomoc Toma a Jerryho! Slavný psanec Robin Hood byl zatčen zlým šerifem z Nottinghamu a jeho pravé lásce, čestné dívce Marianě, hrozí vážné nebezpečí od prince Johna. Dokážou věční protivníci Tom a Jerry ponechat na chvíli svoje hašteření stranou? Nový, jedinečný, celovečerní film plný napínavé akce, riskantních kaskadérských kousků a rozpustilých písní. Vaše oblíbené postavičky Tom a Jerry mají v tomto skvělém, středověkém příběhu chlupaté cíle. Všichni za jednoho a zábava pro všechny v nejztřeštěnějším sherwoodském dobrodružství všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dobrý král Richard vládl celé Anglii............ Tím, že Tom a Jerry dostali delší stopáž utrpěli ztrátou rychlého pobavení. Klasické gagy vystřídal jen obyčejný a mnohdy i nudný příběh. Sem tam jsem se zasmál, ale nebylo to ono. CITÁT - Záležitosti státu jsou pro mou hlavinku moc složité.......... Nutno také napsat, že ikdyž se jedná o příběh určený menším divákům, nejsou písně přeložené, což určitě ubírá na pozornosti, právě dětí. To je o hvězdu méně. Mě to nebavilo. CITÁT - Nikdy nebudu králem......... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Neviem či som už z toho vyrástol ale to Tom a Jerry stratili dačo so svojej vtipnej a zábavnej podstaty, každopádne sa mi toto rozprávkové prevedenie Robina Hooda moc nepáčilo a zasadením do sveta Toma a Jerryho sa ničím neodlišovalo od ktorého koľvek iného rozprávkového sveta. Povedal by som že je to rozprávkový priemer, ktorý vámnič nové nedá ale ani vám nič nezoberie teda niet sa čomu čudovať keď to ohodnotím 50%. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Animovaný film s písněmi, dokonalá animace pozadí, postavy jsou karikatury, hezká prostředí, nevelmi zajímavý příběh. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé v tom, že sa vlastne stretnú všetky známe postavy, ktoré poznáme od Hannaha a Barbera. Od Droopyho, cez Spike až ku našim dvom malým hrdinom. Ale kvalitou to zaostáva za tým origoš Tom & Jerry. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Nie zlý nápad vytvoriť celovečerný film - rozprávku o myšiakovi, kocúrovi a Robinovi Hoodovi - ktorý bohatým bral a chudobným rozdával - príjemné pobavenie na dobrú noc. ()

Reklama

Reklama