Reklama

Reklama

Eungyo

Obsahy(1)

70-ročný Lee Juk-Yo je rešpektovaným básnikom. V umeleckom duchu vychováva aj svojho 30-ročného žiaka Seo Ji-Wooa. Ich pokojný básnický svet sa však otrasie v základoch, keď do ich domu prichádza 17-ročná študentka Han Eun-Kyo. Mladé dievča totiž v oboch prebudí silné sexuálne túžby. (Rambo159)

Recenze (4)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Každé filmové zpracování opravdu kvalitní literární předlohy může zazdít především a hlavně jeho nevhodné herecké obsazení .. to ovšem naštěstí není tento případ, naopak .. (naopak!) .. nebývá mým zvykem zaměřovat se na hodnocení herců /mužů, tady ale musím konstatovat, že oba protagonisté přesně seděli na svěřené role - ať už vyčůraný mladý inženýr, či mistr pera na odpočinku .. jejich výborným výkonům ale dle mého jednoznačně vévodí tehdy dvacetiletá, odvážná (obzvláště na korejské poměry!, ale vlastně, nejen na ně), začínající herečka Kim Go-Eun - její středoškolačka Han Eun-Gyo svou bezprostředností, nevinností, v obou mužích naprosto věrohodně probudila... ..Přestože jako sečtělý čtenář jsem poměrně záhy odhadl, jak se bude asi celý ten příběh okolo ni vyvíjet (i její volba), byl jsem tímto filmem nadmíru spokojen. (ono tak nějak všeobecně - filmy natočené podle novely, románů, jsou asi opravdu ty Nej...) ..Něžné, smutné, krásné romantické pohlazení... ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Ani sa im nečudujem, že sa nevedeli ovládať pri tak pôvabnej, hebkej, "nevinnej" seeeexi študentôčke Eun-gyo. Veď aj vieme prečo: "Why are you doing this? -----I´m lonely, that´s why! Koniec perfektný, neočakávateľný - zdvíham zaň o 1*. Suma sumárum aj s hudbou a prostredím krásnej básnikovej vily - 4*. ()

Reklama

elanista1 

všechny recenze uživatele

Videl som v tom potenciál, nakoniec to ani nebolo také horúce ako som očakával. Ani Bazén ma neohromil, ale pamätám si na istú horúčavu. Z tohoto si za par dni nebudem vedieť spomenúť na nič. Som trocha sklamaný, lebo som čakal niečo záživnejšie a vzrušujúcejšie. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Herečku Go-eun Kim si filmoví tvůrci vybrali z dvojího filmového výběrového řízení, kdy jedno se konalo 30. 6. v Soulu a druhé 31. 6. v Pusanu. Výroby snímku se poté distancoval potvrzený herec Chang-ui Song, jehož kolizní termíny mu nedovolovaly u výroby snímku setrvat. Daná role byla filmovými tvůrci přisouzena herci Moo-yul Kim. (Conspi)
  • Film je založený na rovnomennej novele od Park Bum-Shina, ktorá vyšla v roku 2010. (Rambo159)

Reklama

Reklama