Reklama

Reklama

Parkway Drive: Home Is for the Heartless

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film Parkway Drive: Home Is for the Heartless zachytáva nekonečné putovanie tejto metalcorovej senzácie z Byron Bay (Austrália) a umožňuje nazrieť na svet očami členov kapely. Hudobný dokument natáčaný v štyridsiatich dvoch krajinách na piatich kontinentoch má aj cestopisný charakter a poskytuje detailný pohľad na skupinu na javisku i mimo neho. Okrem ukážok tých najbláznivejších show, aké kapela mala, nechýbajú ani niektoré z ich najlepších dobrodružstiev a prenikavých spoločných momentov. Parkway Drive cestujú do viacerých zapadnutých oblastí, vrátane miest tretieho sveta, kde nikdy žiadna "tvrdá" medzinárodná kapela nehrala. Dokazujú tak, že miestni ľudia a kultúra sú živou súčasťou ich dobrodružstva. (Ollie.ver)

(více)

Recenze (8)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

V podstatě jejich život. Cestování po světě s kámarády, kempování, motorkaření, lítání, surfování, dovádění u vodopádu, nějakej ten mosh na koncertě a hlavně kvalitní hudba! ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Až do dneška sem tuhle smečku neznal,ale téměř okamžitě mě přirostla k srdci.Hoši si takhle jednou vyrazí na turné napříč světem a užívají si to plnými doušky a proč kurva taky né sou mladí , mají talent , hrajou dobrou hudbu a tak to má být. Jenom by mě zajímalo jestli jim ta opice vrátila ty ukradené žabky. ()

Reklama

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Hudební dokument týkající se světové tour Parkway Drive, bude ne-fanouškovy kapely popřípadě daného hudebního žánrů jen málo. Přesto bych doporučil tenhle něco málo přes hodinu trvající dokument všem i neznalým, alespoň částečně si mohou udělat obrázek o dané hudební scéně a vlastně i kapele, zde je krásně vidět, že odlišnost nás lidí z celého světa je sice obrovská (jak už po mentální, sociální a dalších stránkách), ale přesto nás spojuje jedno - láska k hudbě. Jasných pět hvězd. ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Jejich hudbu jsem měl moc rád, po zhlédnutí jsem si zamiloval i skupinu a jednotlivé členy, protože to jsou milí, energetičtí a do všeho se po hlavě pouštějící kluci. Na hudební dokument až neuvěřitlně nádherné zpracovaný snímek, po kterém budete bandě závidět každý den jejich života na tour. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé je nejdřív lepší vidět "Parkway Drive - The DVD", abyste to chápali se vším všudy, protože tam to všechno začalo. A za druhé takhle to má vypadat, když to děláte s láskou, vášní, nadšením a obrovskou chutí. Musím uznat, že tohle bylo jedno z nejlepších kapelních DVD, jaký jsem kdy viděl, a že už jsem jich teda pár zkouknul. A takhle to vypadá "when the dream comes true..." ;) ()

Reklama

Reklama