Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 871. Británia je z veľkej časti ovládaná bojovnými klanmi Vikingov. Jedným z nich je mladý bojovník Steinar (Charlie Bewley), syn panovníka. Otec vyšle Steinara na výpravu s cieľom nájsť odcudzeného brata Hakana (Elliot Cowan), ktorého pred rokmi vykázali z kráľovstva. Na tejto životunebezpečnej výprave sa má Steinar stať mužom, po ktorom túži jeho otec - jeho nástupcom, budúcim neľútostným panovníkom. (beso74)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (29)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po několika minutách, jak se u jednotlivých postav objevovala jejich digitálně ocelová jména, začínal jsem mít pocit, že tohle nebude historický film, ale koncert nějaké metalové kapely. Hraná sekvence byla jen úvodem a oni pak začnou řezat do kytar a mlátit do bubnů. Trochu mě zamrzelo, že mě přece jen čeká film. Následuje jen rádoby drsná akce, spousta drsných vět od borců, kteří by se jinak vyjímají v romancích, a nechybí příběh... No, vlastně více méně chybí. Jak se z malého princátka stává král. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lothbrokův brácha si odskočil na melouchařský výlet. Kromě hnusně vypadajícího kladiva si na cestu přibalil krpatého Beckhama (To je jakože ten kýžený Hamrd of dz kokots), nějakého ušatého downa a jednoho krvelačného pacienta, který evidentně zanedbával analytická sezení u kmenového šamana. Na první pohled kulantní sestavička, která slibovala nejedno dobrodružství. Škoda, že pak už jen šli, šli, šli a šli, plácali pičoviny a na své pouti potkali akorát tak porážkovou svini, pomatenou kudlanku a na jejím konci bandu psychotických idiotů, kterou unyle povraždili za mohutného cákání digitálního kečupu, aby se taky něco dělo. Holt není všechno Vikings, co má pár bezskrupulózních, špinavých hovad v castingu. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě to neni zas takovej průser, jak by se dalo říct podle zdejšího hodnocení. Film má hodně pochmurnou atmosféru, doprovázenou zvláštní hudbou. Příběh má jednoduchej, za to doprovázenej naturalistickými scénami krvavých soubojů. Je pravda, že mohli být herci vybráni lépe, ale zas tak hrozný to taky nebylo. Rozuzlení filmu je povedené. Výprava je trošku levnější, ale ani to nebyje do očí. Efekty jsou hodně krvavé. Za mě 75% :) ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt průser. Na samém začátku to ještě tak úplně řidké nebylo, ale postupem času to řídlo a řídlo až se z toho nakonec stala absolutní sračka. Jediné na co se zde dalo dívat byly chvilkové záběry severské přírody a to je proklatě málo. Samotný příběh zpočátku ještě skýtal jistou naději, která však díky stupidním dialogům, katastrofální techno hudbě a slabým hereckým výkonům, velmi záhy vzala za své. Navíc nechyběl ani obligátní černoch a když se za tím zpětně ohlédnu, tak se vážně divím, že jsem to vydržel dokoukat až do konce a už se moc těším na třetí sérii Vikingů, abych si pořádně spravil chuť. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nejspíš mají rádi vikingy, dostali se k nabídce natočit céčkovou blbost, tak šup šup ukuchtíme nějakou rychlokvašku. K tomu přidejme serialového režiséra, u kterého je obrovská šance, že nedokáže natočit film a máme Hammer of the Gods. Parta blbečků v kožených vestách a s kožichy na ramenou běhá po kopcích a lesích s filtrem, aby to všechno vypadalo temně. Přesto ona krajina spolu s hudbou je to nejlepší z celého filmu. No a celé to je o tom, jak putují aby našli dalšího blbečka z rodiny. Dialogy nuda, akční scény také, jelikož jsou plné střihů nebo maskují neschopnost i tmou. Herci tak silně televizní/seriáloví až je to k smíchu... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama