Reklama

Reklama

Lesviakos Avgoustos

  • Řecko Oi lykaines (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Rodina zámožného malíře tráví léto na malém řeckém ostrůvku. Zatímco stárnoucí Alexis se zajímá jen o svá plátna, jeho čerstvě dospělá dcera Christina se baví životem naplno. Kromě erotického vztahu se svojí macechou Elenou, o němž zatím otec nemá ani tušení, začne svádět mladého rybáře Kostase, jehož si občas najímají jako průvodce na lodních výletech. Zatímco Kostas je ochoten kvůli Christině opustit i svou překrásnou ženu Angeliki, mladá dívka bere společné noční dobrodružství jako nedůležitou událost, a nepokrytě mu začíná dávat najevo svou sociální nadřazenost. Pak se ovšem jedno z tajemství provalí... (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Celkem netypická erotická záležitost, protože ačkoliv hluboko v sedmdesátkách, nevidíte jediného bobra. Vkusná erotika je velmi dobře nasnímaná a ačkoliv zápletka a především její gradace je trošku slabší, pro příznivce moře, erotiky, řečtiny a dobových záležitostí se jedná o povinnou "četbu". ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Moře, sluníško, řecká děvčata v mixu romantiky, thrilleru a krimi plus něco málo erotiky, ale výsledek slabý a zastaralý ve všech ohledech. Pokud to sjedete v lednu, budete se trošku víc těšit na léto, nic víc. ()

Reklama

Reklama