Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedného dňa majiteľke luxusnej reštaurácie Nore Salmeron (Belén Rueda) na dvere jej barcelonského apartmánu zaklope malý osemročný miešanec Ismael Tchou (Mario Casas). Keď sa Nora dozvie, že pred ňou stojí jej vnuk, o ktorom nemala ani šajnu, zastihne ju celá situácia v rozpakoch. Čo jej za tie roky Felix zatajoval a prečo? Babka a vnuk sa ihneď vydávajú na cestu za Felixom do malého mestečka v Gerone, kde teraz istý čas Felix žije. Medzitým na cestu z Madridu vyrazili i zúfalá Ismaelova matka Alika s manželom Luisom, ktorých Nora kontaktovala. Zrážka osôb, ktorú malý Ismael svojim útekom z domova spustil, spôsobí u všetkých zúčastnených nechcenú konfrontáciu s minulosťou. (sochoking)

(více)

Recenze (2)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Teda vy mně dáváte, kluci a holky ze štábu argentinského festivalu. Sotva se vzpamatuju z VéHáeS projekce, napálíte na plátno Blue-Ray, který se za hodinu a čtyřicet minut pětkrát sekne, přeskočíte nejdůležitější okamžik celého filmu a na konci to zabalíte v půlce titulků. Takhle kdybych dělal svoji práci já, měl bych dneska k večeři listí s blátem. Dobře udělaný film, který ale bohužel trpí tím, že se v něm ve finále vlastně vůbec nic nestane a většina věcí zůstane tak, jak byly na začátku. A myslím si, že kouzlo filmů obecně je v tom, že v nich divák může fantazírovat. Tady to nešlo, snad jen s výjimkou pohledu na stále okouzlující oči Belén. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mladý Ismael sa jedného dňa rozhodol, že chce poznať svojho biologického fotra a tak naskočí na vlak a odfrčí štyristo kilákov z domova do Barcelony, kde ho nájde a samozrejme, že všetkým zúčastneným to riadne zatrepe životami. Tento film nie je ničím výnimočný, či zvláštny, ale výborne sa naň pozerá, kedže sa nesie celý v takej pohodovej atmosfére a hrajú tam mne sympatickí herci i ked', pravda, občas som nevedel posúdiť, komu drbe vyše v daných situáciach... ()

Související novinky

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

27.10.2016

5. ročník festivalu argentinského filmu Cine Argentino proběhne od 27. do 31. října 2016 v pražském paláci Lucerna. Tématicky a žánrově pestrý program nabídne výběr toho nejzajímavějšího z… (více)

Reklama

Reklama