Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Najväčší zážitok som mal vtedy, keď sa ma priateľka 10 minút pred koncom znechutená opýtala, citujem : " Myslíš, že to prežije?" CHA...padol som. "Myslím si že áno, že liečiť sa to určite dá"....Späť k filmu. Celé je to len o zvedavosti do akého štádia rozkladu dievčina príde. Všetko naokolo je len vata, ktorú film proste potrebuje. Áno, boli tu nepríjemné zábery z ktorých niektorým vstávali chlpy, ale so mnou to nič nerobilo, takže docela nuda. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Skvěle podaný poselství publiku. Ta deprese, rozklad. Má to hloubku. I když rozhodně nejsem typ člověka co by si tyhle ,,artovky'' užíval, bavila jsem se. Jen to nemuselo bejt až tak tragicky loudavý. Spousta skvělejch humusáren, obzvlášť super ta scénka kdy si slečinka sere ve stoje na nohy rozložený střívka. Kvalita make upu a efektů, 50 na 50. V jednu chvilku profi práce, v druhou amatérismus. Každopádně víc takovejch prasáren, odvahu cenim a čtyřhvězda je na světě :) Jo a ještě bych zapoměla. Další plus za obsazení herců s tetováním :) ()

Reklama

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: Tak tohle byla řádná kravina. Hlavní hrdinka si svým chováním tuhle nechutnou smrt doslova zasloužila. Příběh sice žádný, nicméně to se dá odpustit, protože tady šlo skutečně jen o to hnití. Co mi ale vadilo moc, byla dementnost postav. Odpadá mi maso, hnije mi kůže, padají mi vlasy a nehty a vůbec to neřeším. Nevolám sanitku. Nic. Hrdinka se sice sotva hýbe, ale šít umí perfektně. A to i rukou, kterou má přilepenou jen izolepou. To samé postavy kolem ní. Ona, uhnívající mrtvola, přepere dva mladé chlápky, kteří si v podstatě lehnou a nechají se umlátit. Tu jednu hvězdičku si vysloužili pouze maskéři. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nechuťáreň a hnus najvyšší. V podstate tu nie je žiaden dej, je to celé o ženskej, ktorá sa postupne rozkladá a hnije zaživa. Sem-tam sa síce mihne nejaký chlapík, nejaký ten sex, ale to je asi tak všetko. Aj atmosféra je priemerná, ale aj napriek tomu, no neviem.... ten hnus všetko prebije. Najdesivejšie na tom je to, že to ani nie je moc prehnané. V skutočnosti naozaj existuje jedna baktéria, ktorá dokáže niečo podobné (nie tak explicitne ako vo filme a človek zomiera omnoho skôr). Snímok určite nie je typický popcornový film, nedokážem si predstaviť, žeby ho premietali v kine a ľudia pri tom jedli pukance. To by bola iná sranda :). V každom prípade, je málo filmov s takým hnusom a preto je moje hodnotenie mierne nadpriemerné. 70/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pomalejší,ale hodně efektivní záležitost! Thanatomorphose se točí kolem mladé ženy Kayden Rose, která je neúspěšná sochařka, žijící o samotě ve svém apartmánu. Jednoho dne se jí z ničeho nic začnou tvořit modřiny, jak na tváři tak po těle,začíná mít intenzivní,erotické sny a pokaždé,co se probudí její stav se dvojnásobně zhorší. Místo toho, aby navštívila nemocnici, se uzavře ve svém bytě a hnije,rozkládá se,zažívá utrpení!! Hodně depresivní,hodně nechutné,hodně silné a znepokojivé,že to předčilo snad vše, co jsem doposud viděl! Pecka ve svém žánru ! 80% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama