Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Pokud by měl někdo chuť na nějaký ten hnůj tak vřele doporučuji. Vesměs pozorujeme hlavní představitelku jak se pohybuje po bytě a její tělo hnije zaživa. Začíná to zlehka padáním vlasů či virážkou a vygraduje to mokváním, rozpadáním a tavením se celého těla. Do toho spousta zvratků a taky nějaký ty chcanky a hovna. Kamera je v hajzlu, dialogy pomalu žádný ale pro fanouška stonožky, Sala atd. to bude krásná, epická podívaná. ()

verbal

všechny recenze uživatele

Po Lidských stonožkách další hnisavý kandidát na Zlatý mokvavý vřed festivalu Patologického perverta, který zdejším narušeným filům, fágům a lálum evidentně opět pomohl od erektilní dysfunkce. Vždyť co může být vkusnějšího, estetičtějšího a více inspirujícího než devadesát minut v reálném čase sledovat pomalu postupující nekrózu a dekompozici nějaké odpudivé krávy se všemi těmi rozkošnými, vzrušujícími maličkostmi jako například odlupování shnilé kůže, vytrhávání zubů z tlejících dásní a nehtů z rozbředlých lůžek a dalších velmi detailně podaných dobrůtek. No, nechtěl bych vidět vaši lednici. Hodnotit opět nebudu, jsem však neochvějně přesvědčen, že cokoliv nad tři je na hospitalizaci, nejlépe do jedné polstrované cely s panem Falardó, kde byste si mohli vzájemně ukazovat ohnívající přirození a házet po sobě červivýma hovnama. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O Thanatomorphose se za pár let bude mluvit jako o tom "kultovním prasáckým filmu, v němž hrdinka uhnívá zaživa". Nechutné je to teda extrémně (opravdu dobře zvažte, jestli se na něco takového chcete koukat), ale na rozdíl od velké většiny podobně okrajových filmů jsem se u tohoto nenudil (ačkoli tempo filmu je velmi pomalé a téměř se v něm nemluví) a ani mi nepřišel lacině samoúčelný, protože zcela očividně nezobrazuje jen rozklad fyzický, ale i psychický a morální. Má to svoje mouchy (občas to bzučí docela hlasitě :-D), dané především malým rozpočtem, ale celkově je to hodně (nepříjemně) působivý kousek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO TO S TEBOU KURVA JE?“… /// (nic, jen začínám trochu černat…) Film zajímavej asi tak moc, jak moc jste zvědavý čučet na (rozpadající se) ženskou v bytě. (Hezká? Těžko říct, ale vzruší ji každá díra…) Rozvleklejší úvod do děje, zjištění, že slečna může bejt blbá, klidně kurva, ale rozhodně to není hypochondr. Po 40ti minutách uznávám – JE TO PRDEL! (Ovšem jelikož po chvilce ta prdel začne protejkat, smích přejde.) Taky mě zajímá, co jako chtěj ještě půlku filmu ukazovat. Aha, vykrvácení nebude… Kravina, která bude mít svoje místo v žebříčku fujtajblů. S přibývajícím časem jde jen vo to, kolik dobrejch nápadů maj tvůrci v rukávu. Nemám, představu, co považujete za dobrej nápad vy, ale vodporný je to dost. A pokud nevadí, že je to spíchlý na koleně a dokážete se nad kusem shnilýho masa zasmát… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád tu ,,O shnilém pouzdře“. 2.) Nikde nemůžu sehnat péčko s malomocným zombíkem. 3.) Thx za titule ,,DusaSusa“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusná, amatérská sračka, která nesahá podobnému filmu Contracted ani po kotníky. Navíc Thanatomorphose je němý film, no pardón, asi 10 dialogů v něm bylo. Zbytečná ztráta času!!! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celý film sa odohráva v jednom útulnom byte, kde sledujeme jeden párik, ale chlapík je nepodstatný, ženská je už kúsok iné sústo. Proste sa nám jedného dňa začne pekne pomaličky rozkladať. Aké jednoduché a aké funkčné. Každou minútou vyzerá odpornejšie, hnije, černeje, nechty, vredy, tekutiny, červy, kusy mäsa... všetko pekne opadáva, hnus na n-tú, a ja som každou jednou minútou nadšený čoraz viac a netrpezlivo čakám na to, aký ďalší humus nám režisér ukáže a čo z tej chuderky napokon ostane. Kanaďania po dlhšej odmlke opäť splnili moje tajné predstavy a túžby, pecka! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pomalejší,ale hodně efektivní záležitost! Thanatomorphose se točí kolem mladé ženy Kayden Rose, která je neúspěšná sochařka, žijící o samotě ve svém apartmánu. Jednoho dne se jí z ničeho nic začnou tvořit modřiny, jak na tváři tak po těle,začíná mít intenzivní,erotické sny a pokaždé,co se probudí její stav se dvojnásobně zhorší. Místo toho, aby navštívila nemocnici, se uzavře ve svém bytě a hnije,rozkládá se,zažívá utrpení!! Hodně depresivní,hodně nechutné,hodně silné a znepokojivé,že to předčilo snad vše, co jsem doposud viděl! Pecka ve svém žánru ! 80% ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

"Nic mě nebaví, nic mě nezajímá, skoro mám pocit, jako bych hnila zevnitř...", říkala si mladá studentka. A měla pravdu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle šlo mimo mne a ani se mi k tomu nechce psát komentář ... Naprosto nudná věc o ničem, nechutná možná, ale dlouhá stopáž ubíjí, emoce žádný ... A pokud to mám hodnotit v ranku "tělesný rozklad", jsou zde mnohem vydařenější flicky ... Zejména z Japonska a ten Nekromantik to taky válcuje ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro mě skoro nestravitelné. Bez děje, téměř bez hudby a dialogů, za to s hnusnou hrdinkou, která, ač postupně hnije zaživa, přesto stále disponuje sexuálním apetitem. Věřte mi, od týhle holky byste ho přeblafnout nechtěli! Obzvlášť, když "čvachtá" na méně obvyklých místech. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli si Falardeau připadá jako potomek Kafky a Cronenberga dohromady, ale nakonec proč ne. Sice je po deseti minutách naprosto jasné, o co ve filmu půjde a tvůrci v tomto ohledu nepřekvapí nečekaným, ale provedení je důsledné. Možná je celá ta metafora poněkud banální, ale dobře. 3 a 1/2 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak sa v mysli nájde hnilobný zárodok, postupne to hnilobou namokvá celé telo.Že je to pravda divák vie a ako antibiotikum mu skvelo poslúži táto filmová skúsenosť, s ktorou Eric hodil rukavicu Buttgereitovi. Intímne vyžmýkaný " blowing f*ck art "! Kanadský underG má dôstojný prírastok. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že by sa hodilo zaradiť nový žáner „úchylnosti“, aby sa nemusela každá zvrátená kravina radiť pod horor. Ja viem, že to tam bla-bla tak nejak patrí, ale osobne mám rád, keď je v tom nielen hnus, ale aj iné hororové prvky, prípadne keď sa to aspoň natočí tak (prípady typu Srpski Film či Human Centipede), že to trochu dáva aj zmysel a nevyzerá to iba ako lacná, prvoplánová zvrátenosť. Vydržal som však do konca a napokon sa to v závere aspoň mierne zlepšilo, takže tie slabšie 2* dám, hoci mi to z väčšiny prišlo bohovo nudné... ale 100 ľudí - 100 chutí. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Pomalý, komorní, silný, nepříjemný. Velmi netradiční film s vynikajícími efekty a kamerou. (Sponzorováno společností přátel žehu) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá žena jedného rána zistí, že hnije za živa. Miesto toho aby navštívila lekára, trpí medzi "štyrmi" stenami obrovskými bolesťami a - sexuálne neukojeným apetítom. Originálny, no zato logiku postrádajúci (takmer nemý) snímok určený pre hŕstku fanúšikov hororo drámy, pre ktorých je úchylnosť, zvrátenosť, bezproblémovým konzumovaním párku v rožku. Podaktorí píšu, že amatérsky. No, len kvôli tomu, že kamera možno nie je najdokonalejšia, určite nejde o amatérsky film. Toto označeniu by sa hodilo prirovnať kopec iným snímkom! Tí, ktorí len z ťažka vzhliadli filmy, ako "Ľudská stonožka, či "Martyrs", "Thanatomorphose" by sa mali vyhnúť (stíhačkou!) obrovským oblúkom. Opakujem, toto nie je pre každé oko diváka. Jedným slovom, výstižne povedané, (akoby môj brat povedal) - "humáč". Fakt som musel pár krát odvrátiť zrak. Záver fascinujúci. "Thanatomorphose" je síce dejovo slabšia, ale zato o dosť drsnejšia "kópia" Contracted - 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Cronenbergova Kanada....artová variace na jeho Mouchu (ta je zábavnější) a současně na Guinea Pig: Mermaid in the Manhole (řemeslně kvalitnější). Líná kamera sleduje osud dívčiny, kterou předčasně napadli červi a hniloba. Vcelku průměrná podívaná, kde se na můj vkus až příliš často blije. Ovšem 4.* dávám za krásně bizarní konec jakoby vypadlý z bizarních světů Cliva Barkera. Hniloba jsi a v hnilobu se obrátíš....ti Kanaďani jsou fakt ulítlí... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, která je navíc umocněna záběry, které nemají žádný význam a dokážou člověka ještě více otrávit. Neprofesionální výtvor, ve kterém je všechno špatně. Velmi podobný snímek Contracted aspoň za něco stál, ale tohle bylo dost ubíjející... ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Pipka, líná se i oblíknout, skomíravým tempem bloumá nahatá po bytě, je samá modřina, bleje, sere, onanuje, vypadá pod obraz, smrdí a mlátí do chlapa kladívkem. Furt dokola a takřka beze slov. A na to se mám vydržet přes hodinu koukat? Vždyť to je moje běžná kocovina. Ale já alespoň nemlčím, nýbrž sršívám dobrým ironickým humorem, když je mi nejhůř. 20% max, Contracted má na rozdíl od tohohle jak formu, tak zmiňovanej humor. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pro někoho to může být zábava koukat 90.minut na mrtvolu, ale pro mě jednoznačně nuda a děs. První polovina o ničem, druhá o něco lepší, ale abych byl nějak uchvácen, to říct nemohu. Jde o pěknou nechuťárnu, ale to je vše, co tento horor nabídne .. 2/10 = 25% ()

Reklama

Reklama