Reklama

Reklama

The Goodwin Games

(seriál)
Trailer

Epizody(7)

Recenze (9)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Obě dvě hvězdičky za T.J. Millera (kuriózně nečlena původně plánovaný sestavy); zbytek neni nic jinýho než průměrná kravinka, po níž za pár let - ehm, tejdnů - neštěkne ani pes, a která je od počátku odsouzená k předčasnýmu zrušení. (Akorát že tahle vydržela senzačních sedm dílů, no.) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do s01e03. Prestalo bavit. // Pilot: Ok, na nejakú serióznosť sa tu naozaj nehrá, v žiadnom ohľade. Ale myslím, že by to pre mňa mohlo fungovať... O čom: Chlapík umrie, ale predtým pre svoje tri jemu i navzájom odcudzené, rôznorodé, vekom dospelé deti pripraví súťaž na pokračovanie, kde víťaz má zdediť jeho milióny a zároveň sa všetci stanú lepšími a rodinou a tak vôbec. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jak mě Becki Newton chyběla, když odešla z Himym :( Jsem ráda že ji můžu vídat aspoň někde a tohle není úúúplně špatný seriál. Za těch 20 minut týdně mi to stojí, aby to pustila, viděla Backi a možná se i občas pousmála... 2* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Hrátky rodiny Goodwinových se příliš nepovedly. Nebo jsem od nich čekal možná příliš. Podle traileru jsem čekal zábavnou jednohubku, ve které spolu budou soupeřit tři sourozenci o dědictví. To se ale nestalo a z Goodwin Games se tak stal další sitcom o to jak důležité je, aby se rodina sblížila a že člověk může být šťastný i na maloměstě. Přilákala mě k němu Becki Newton, která se mi zalíbila v HIMYM. Ta taky zůstala tím nejsvětlejším bodem celého seriálu. Zbytek obsazení mě ničím nezaujal. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie, která není ani moc vtipná, ale pěkně se na ní dívá. Nápad s hrou o dědictví se mi líbil, jen škoda, že se mu pořádně nevěnovali. Hl. důvod proč jsem vydržel až do konce je Becki Newton. Seriál má jen 7 epizod a na druhou sérii to nevidim. 50% ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se hodně těšila a nemůžu zapřít, že mě nejdřív trochu zklamal. Tak nějak jsem doufala, že to budou brát trochu vážněji, ale po třech epizodách jsem si snadno zvykla a začalo mě to bavit - tohle to sbližování tří sourozenců mi v lecčems připomíná vlastní život a je to tak geniálně promyšlené, že se tomu prostě musím smát. A oceňuju krátké (+/- 20 minutové) epizody. Vážnosti (nebo spíš nevážnosti) tohohle seriálu to odpovídá. ()

Reklama

Reklama