Reklama

Reklama

Banshee - Season 1

(série)
USA, 2013, 8 h 33 min (Minutáž: 44–59 min)

Hrají:

Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Rus Blackwell, Matt Servitto, Demetrius Grosse, Trieste Kelly Dunn (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Před 15 lety okradli Lucas a Carrie obávaného mafiána Rabitta. Dnes se Lucas konečně dostal z basy ven. Podařilo se mu utéct do malého města Banshee. Shodou okolností je ve městě zastřelen nově nastupující šerif. Lucas tak přijme jeho identitu stává se novým šerifem. K tomu je ve městě i Carrie, plus mu za zády funí Rabitt, prahnoucí po jejich smrti. (Varan)

(více)

Recenze (29)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Takový Odpadlík pro nové tisíciletí. Béčkovou zápletku zvedá výborná fyzická akce a zajímavě rozdané karty. Některé věci působí jako přitažené za vlasy, ale díky skvěle zahraným postavám se to dá zkousnout. Starr výborný. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá bomba, už od prvního dílu jsem byl vtažen do děje a hrozně se mi líbilo, že se Antony Starr stal šerifem Hoodem, protože ačkoliv jsem se trošku obával, jestli se do toho dostanu, tohle mě naprosto pohltilo. Navíc si v každém kromě posledního dílu zasouloží a kompletně v každém dostane brutálně namláceno, takže paráda. Jsem rád, že si to po skončení můžu dát celé komplet. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hm, město se čtyřmi policisty :-D už to je vtipné samo o sobě....tolik naivity a absurdnosti snad jinde nenajdete, seriál který má nejvíce nedotažených věcí, co jsem kdy viděl, předlouhé scény které začnou nudit a už vás ani nezajímá jak to skončí, děj, kterej se od prvních minut dá v každém díle předpovědět dopředu, klišé střídá klišé a stejně tupej výraz Starra ala Amell, ti dva jsou zaměnitelní až to hezký není. místo děje sledujeme dlouhou a nudnou šukačku a nebo ženskou která si to dělá ve vaně, super, nuda, nuda nuda...ze slušnosti jsem dojel první řadu a děkuju nechci, končím s tím. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jsem nečekal, že se mé hodnocení vyšplhá až na tři kousky. První sezóna seriálu Banshee mě totiž silně zklamala. Málokdy se dívám na hodnocení ostatních před tím, než film nebo seriál shlédnu sám, v tomto případě jsem to udělal, nechal jsem se ovlivnit vysokým hodnocením a dobře mi tak. Namísto toho, aby se tvůrci soustředili na příběh, věnovali se natáčení scén vhodných do nudného soft porna. Nic proti nahému ženskému tělu, jenže tyto scény většinou neměly pro vývoj děje vůbec žádný význam, ale když už to měly všechny herečky ve smlouvě... S přibývajícími epizodami došlo i k nárůstu používání různých klišé, zpočátku vítané akční scény se zvrhly v pouhou vatu (viz. nesmyslná rvačka mezi šerifem a Proctorem kvůli Rebece) a celá záležitost mě postupně přestala zajímat. Co čert nechtěl, mám doma i druhou řadu, takže zatnu zuby a půjdu do toho, ach jo... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banshee totálně překlopil veškeré stereotypy a místo vaty, nabízí prvotřídní a fyzickou akci se skvělou dynamikou. Mám především na mysli celkový koncept - vzalo se malé prostředí, nahustilo se to zajímavými charaktery, které pro kontrast nejdou daleko. K tomu je celé dění perfektně zrežírované a má to dost "barbarskou" atmosféru díky samotné hudbě - ať už to jsou emocionální motivy v podobě jemných klavírních tónů, tak ty country/rockové vypalovačky. Úvodní titulky též pak působí dojmem, že prochází vývojem a ladí ke každému charakteru pomocí těch fotek, takže je potřeba být dost pozorný, pač každý snímek má nějaký význam. O hereckých výkonech asi nemá cenu moc mluvit, to by člověk mohl napsat slohovku - ale show jednoznačně patří Ulrichovi Thomsenovi, co hraje charismatického gangstera Kaie Proctora a pak samozřejmě... Antony Starr. Už od prvního dílu dává absolutní maximum do úplně každičké scény a jeho oči jsou pro mě hlavním tahounem seriálu. Z jeho očí lze pocítit masivní kovadlinu emocí. Pak je zde hafo vedlejších charakterů - ďábelský Ben Cross (né pro efekt), komediální Hoon Lee a suprová postava barmana, kterého hraje Frankie Faison. Nejvíc si užívám filozofické debaty mezi barmanem a šerifem. Akci tvoří fyzické a dost brutální souboje a explozivní přestřelky. Jediné co se musí vytknout, tak celková produkce působí dost béčkově - ať už je to zvuk, nebo vizuál jako takovej, ale všichni víme, že seriál - ačkoliv je první série každým dílem hustější a intenzivnější... s tím nejlepším teprve přijde ;-) ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je to, co jsem dlouho hledal. Nášup, který má příběh, má gradaci, zápletku, budování postav. Prostě tohle je seriál jak má být a jsou to věci, které od seriálů očekávám. Celou první sérii mám v hlavě jako skutečnou nářezovku úžasnosti. Pokračujme k druhé sérii. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banshee je seriál vyložene na vypnutie mozgu a relax pred obrazovkou. Niektoré scény a sled udalostí sú až smiešne, ale ak divák pristúpi na "pravidlá hry" bude spokojný. Akcie aj sexu je tu až až, nejaké tie intrigy, zápletky a twisty. Krásne ženské telá a nabúchaný Antony Starr, ktorý mi "sadol" hneď od začiatku. Škoda miernej jednoduchosti a množstva klišé, ktoré trochu tento seriál zatiaľ degraduje. Uvidíme s čím sa tvorcovia predstavia v ďalších častiach a sériách. 65 %!! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banshee, mesto plné organizovaného zločinu, potrebuje čestného šerifa, ktorý by ho očistil. Náhodou sa ním stane práve prepustený trestanec, aby využil šancu byť v blízkosti bývalej, ktorá už začala nový život. Starú partiu lupičov už s ním netvorí a rozhodne nie je nadšená, že v meste ostal, tak mu ostáva len si plniť pracovné povinnosti. Robí to výborne, spôsobom sebe vlastným. Kriminalitu rieši osobne a väčšinou ručne. V každej časti sa divák môže tešiť na boj muža proti mužovi s riadnou dávkou krvi. Sám šerif si z bitiek často odnáša pár monoklov a rozbité ústa. Nezabúda však ani na svoje potreby a z času na čas sa rozhodne si niečo ulúpiť ako za starých čias. Záporáci sú mu rovnocennými súpermi, či už dôležité postavy seriálu alebo tí epizódni. Technicky tiež na vysokej úrovni, kamera aj strih napomáhajú atmosfére, potešia aj opening a endingy. Akcia, prepracované vzťahy v meste aj charaktery postáv tvoria tento výborný seriál vhodný pre milovníkov akcie a thrilleru. Mínusmi sú ale prílišné šetrenie niektorých postáv a pár logických lapsusov, ktoré nerobia dobre dôveryhodnosti deja. Epizódu Wicks považujem za najslabšiu, lebo mi príde len ako výplňová bez väčšieho dopadu na postavy. Prvé 3 epizódy sú zase pre mňa najsilnejšie, lebo ešte nemali toľko logických chýb a záver tej tretej odštartoval môj veľký záujem o seriál. ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Takhle prostoduchý seriál plný nejbanálnějších klišé se jen tak nevidí. Tohle opravdu nezachrání ani nadbytečné erotické scény. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk hledá, na co se dívat, tak minimálně 2x se spálí a pak to třeba vyjde. Banshee jsem vůbec neznal, neslyšel o tom, nikdo nedoporučil. Prostě jsem o něj zakopnul a vydržel do druhé epizody. Pak už to bylo jasné. Zajímavý nápad - propuštěný trestanec schovaný za maskou šerifa. Neustálé napětí, tvrdé rvačky, když přijde na věc, tak i dost krve. Každá epizoda dodržuje pravidlo pravidelného sexu, třeba i 2x za příběh, což je při celkové stopáži dost. Akorát v posledních dvou epizodách nastal pohlavní půst, protože kvůli neustálým řežbám na to prostě není čas a pravděpodobně ani chuť. Béčko v tomto seriálu není sprosté slovo, spíš se chová "přirozené" vykreslení života v jednom zajímavém městečku. ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá zábava. Krve je tu vážně přehršel. Hood je jak fackovací panák. A nejen on. Líbilo by se mi, kdyby to bylo komornější. Na druhou stranu jsou všechny akce vychytané, postavy zajímavé. Jedeme dál:) ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zprvu nenápadný, civilní seriál se mi rychle dostal pod kůži svou syrovostí a skvělými hereckými výkony. Job je náš miláček, jeho modely nemají chybu. Ženské nádherné a děj se s tím nepáře. Králíček moc ošklivej děda. 100% ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je dobrej odpal a slušnej náhul hned od začátku. Dva díly trošku zakulhaly - byly spíše do počtu - ale jinak solidní nadprůměr. Spousta nahých bab, sexu, násilí, dost krve, ale není to přehnaný. Charaktery se dobře rozjíždí, Proctor je vynikající zmetek a ten jeho sluha - Burton - je podivnej až na půdu. Možná lehce podhodnocené 4*. ()

Reklama

Reklama