Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalý poskok Kaie Proctora jménem Hanson se rozhodne udělat ve stodole divoký večírek, kde prodává podomácku vyrobenou extázi, kterou ukradl Proctorovi. Mládež z Banshee se nenechá dvakrát pobízet a pilulku spolkne i Deva, Carriina dcera a rebelka po mamince. Lucas má podezření, a tak se svým týmem zasahuje. Jenže mezitím se dostaví účinky zkažené šarže pilulek, způsobí dětem silné křeče a jedno smutné úmrtí. Lucas odveze Devu domů, Hanson se po debaklu vrací do Kaiovy vily. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Well, I apologize for the food.“ Zabitie z prvej epizódy robí zlú krv v tejto. Nový šerif sa zoznamuje s Proctorovou neterou, ako to už býva, štýlom jemu vlastným. Napätie sa krásne udržiava, rovnako ako akčné scény ku spokojnosti adrenalín hľadajúcich divákov. Pri dubstepovej rave párty je síce kvôli svetlám vizuálny bordel, ale stále sa je na čo tešiť. Dojemné scény zo záveru, samozrejme podporené melancholickou hudbou umocňujú dojem kvalitných postáv. „Your coffee is getting cold.“ –„Wel, I’ll be in the car with the flashing lights.“ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po druhé epizodě trvá zatím spokojenost, znovu nehrozila nuda, protože se pořád něco dělo, stále mě baví i prostředí zapadlého městečka a stejně jako v předchozím dílu došlo na pořádnou porci akce. Závěr s Kazatelem mě pobavil velice velmi. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda kde máme slušnú akciu, hláškujúceho transaziata(čo záder to 100 bodový zásah), trošku zistíme čo robí Hoodova bývalka vo voľnom čase, spoznáme jednu Amišku ktorá to má rada a zistíme, že Proctor je riadna sviňa. Otázka znie či bude naozaj drsniak alebo ho tromfne ten rusák králik. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde mi ani tak moc o to, že jsem se dočkal, čeho jsem se obával, ale že jsem se toho dočkal tak brzo. Celý epizodní děj byl předvídatelný, chování postav v některých momentech nepochopitelné, vizuální zpracování rave party byl vyloženě bordel (vím, že to pro režiséry není nejjednodušší, ale tady to byla jen slátanina všelijakých světýlek a kývání kamery ze strany na stranu) a zatím nevím, jestli mě hlavní "hrdina" sere nebo ne. Zatím to vypadá jako totální béčko, nicméně dávám šanci dál. ()

Reklama

Reklama