Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rabbit začíná mít Carrie a Lucase v hrsti, a tak Carrie utíká z nemocnice v zoufalé snaze sebrat rodinu a odjet z města. Kai seznámí Rebeccu se světem byznysu a pošle Lucasovi zprávu o tom, že si užívá s jeho neteří. Alex Longshadow najme gaunera od Proctora, který je závislý na hazardních hrách a vyřeší tak stávku v kasinu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terminátor hadr, do Carrie zabodne Oleg zahrocenou plaňku z plotu a jen co se v nemocnici probere z bezvědomí, vyrazí mezi prostý lid. Nakonec jsem se tomu zasmál, brečet se mi nechtělo. Už je mi jasné, že jsem se nechal oblbnout vysokým hodnocením a nervózně si uvědomuji, že mám doma ještě druhou řadu... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujme súboj medzi hlavným kladným a hlavným záporným hrdinom len kvôli mužskej hrdosti a ješitnosti, kde sa dočkáme aj trianglu a škrtenia káblom pevnej linky. Vierohodnosť kazí veľmi výkonná fyzička hlavnej ženskej hrdinky po zranení. Všetci sa samozrejme šetria, lebo adekvátne náhrady za určité postavy pripravené nie sú. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce som rátal s tým, že ked režíruje Sapochnik tak to bude väčší masaker aôe som spokojný. Je to napínavé, bitka Hooda s Proctorom je skvelá, pasáž ako Proctor vyjebe s indiánmi je úsmevná a pasáž kde Rabbit kecá u Carrie doma tak to je niečo. Záver vnadí na akčné finále a potitulkovka značí, že indiáni vykopali vojnovú sekeru(a zrejme sa buduje potencionálny main záporák na druhú sériu) ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč už ta Carrie prostě nemůže umřít? Ona se probere z kómatu (i když už měla být dávno mrtvá), manželovi nic nevysvětlí a jen se ptá kolik je hodin, vstane jako by nic a vyrazí do světa. Celá pasáž s ní byla totálně absurdní a otravná. Divím se, že jí její manžel nepropleskl, protože to bylo hrozné. Během jejích scén jsem řekl tolik sprostých slov co už dlouho ne. A je škoda, že to Carrie táhne takto dolů, protože zbytek epizody byl super, ať už to jak Proctor zametl s indiány nebo jeho scéna se šerifem. Stejně tak byly dobré scény, když byl Rabbit u Carrie doma a potom se šerifem. ()

Reklama

Reklama