Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začátek druhé řady. Po krvavé přestřelce s Rabbitem jsou Lucas, Carrie a policejní oddělení v Banshee vyslýcháni zvláštním agentem FBI Jimem Racinem. Ten vyměřuje trest, který odpovídá i neodpovídá závažnosti spáchaného činu. Proctor mezitím přesvědčuje Rebeccu, aby se vrátila pod jeho ochranná křídla. Zatímco se zhrzený Gordon utápí v zármutku z manželčiny zrady, Deva je přistižena při krádeži v obchodě a poté předvede svou ohromující vynalézavost. Později se nekomplikovaná loupež peněz z obrněného transportéru promění v nebezpečnou vysokorychlostní honičku s tajemným pronásledovatelem na motorce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Okay. Good talk.“ Konečne sa ukazuje chorý agent Racine, ktorý hasí jednu za druhou a robí environmentu bordel. Jeho herec Željko Ivanek je skoro rovnaký pain in the ass ako v Oz. Súd s ním je veľmi rýchly a v jeho scénach vedie on. Lúpež na kolesách spolu s hláškou poteší. Dramatické scény tejto epizóde veľmi nejdú, možno tak Brock a Gordon spolu, alebo Proctor a jeho panák na cvičenie. Epizóda bez väčšieho napätia. Jazykové okienko: out of one’s depth. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polka je tvorená vyšetrovaním kde sa objaví nová postava detektíva ktorý tuží za každú cenu lapnúť králika. Jeho otázka že hoblovala ste ho stála zato. Potom tu máme prepad indiánskeho obrneného voza a je to fajn i následná naháňačka na motorke. No a náš šerif si zaprcá s indiánkou, šak prečo nie. Hej a Králik má brata farára to bolo zaujímavé. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sezónu, bohužel, odstartovala další slabá epizoda, kterou otevřely dva vcelku zbytečné dialogy, proběhlo značně neuvěřitelné vyšetřování událostí ze závěru první řady, pak mě otrávil přepad pancéřového vozu a jen doufám, že si majitelé psů v Banshee dávají na své mazlíčky pozor, protože šerif evidentně vojede vše živé. Na Jobově místě bych sbalil diamanty a hodně rychle zmizel... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama