Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co na cestě zpět do Banshee vezme Carrie na projížďku, zvažuje Lucas odchod z města. Agent Racine znovu řeší jak dostat Králíka, jehož pronásleduje již roky. (HBO Europe)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„...reentry is bitch under any circumstances.“ Epicky natočená sprcha naplnená smútkom. Po nej emocionálny odchod z väzenia naplnený úľavou a malou nádejou na nový začiatok, strihaný predstavou/vrcholom tejto scény v časovo prehádzanom poradí striedaný hneď ďalším napätím. Vizuálny skvost za skvost dopraje divákom vynikajúcu formu zdieľania emócií s postavami, ktoré si dovoľujú v tejto epizóde prežívať až japonsky jemnú nostalgiu, melanchóliu či romantiku. V polovice epizódy stočí na legendárnu scénu s ostreľovačom. Najbrutálnejšiemu záberu kamera uhýba a ukazuje radšej emócie v tvári zabijaka. Kvalitná epizóda, ktorá je unikátom v seriáli. „And you‘re generous with my whiskey. Especially my good whiskey.“ –„People like you and me, we don’t need bars. We build our own cells. When you live like we live, it goes without saying.“ –„There’s something broken in us.“ –„Fuck that.“ ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"People like you and me, we don't need bars. We build our own cells. When you live like we live, it goes without saying. We're gonna find ourselves in places we never imagined we'd be looking back and wondering how the hell we got there and why the hell it seems you can't leave. There's something broken in us. Something that we don't have that other people do that lets them settle down and find peace and dream of a better life. People like you and me, we can't afford those dreams. Because of what we have done. There are ghosts that just won't let us be." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je fakt únavné, že se podstatná část každé epizody skládá ze snů, představ a neustálých flashbacků, celý díl byl sice plný událostí, jenže většina z nich vyšuměla bez vlivu na další vývoj, takže byla z větší části zbytečná. Prostě typická vata pro natažení děje. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O niečo slabšia epizóda kde  sledujeme Carrie a Hooda cestovať. V podstate je celá epizóda vystavaná na nich dvoch, plus k nim pribudne náš agent hoblovala ste ho. Akurát dostane kvalitne do ksichtu olova. Akčná pasáž so sniperom nie je zlá ale podľa mňa natočená príliš rýchlo. 4* ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama