Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Banshee vypukne vřava poté, co na město udeří Chaytonova armáda toužící po pomstě za smrt Tommyho, kterou má na svědomí Raven. Proctor, který se s Lucasem a jeho zástupci ukrývá v autě, je frustrovaný tím, že nemůže být u své umírající matky. Když se konflikt vyhrotí, Bunker se pokouší dokázat Meddingové, že už není tím, kým býval. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z vrcholů celého seriálu. Výtečná variace na Carpenterovo Přepadení 13. okrsku. Chayton Littlestone je nejlepší, nejdrsnější a nejcoolovější seriálový indián všech dob a postava ex-neonacisty Kurta Bunkera je jednoduše boží! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Traumatizující epizoda. Poslední scéna, kdy Antony Starr čumí do té kamery, celej od špíny, krve a modřin s tím zabijáckým pohledem, je jednoznačně nejlepší moment, co jsem kdy u seriálu či filmu, mohl zažít. Je až neuvěřitelné kolik slz a emocí, to ze mě vždycky vyvolá. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle považuji za nejlepší dosavadní díl od počátku natáčení seriálu, kdy se napětí a akce stupňuje, policejní stanice je ostřelována jako Sarajevo tak, že i osazenstvo, které by se normálně vzájemně pozatýkalo a bůhví, co ještě, táhne za jeden provaz a na konci dílu jen nevěřícně pronesete Pane Bože, ač nejste věřící. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod celého seriálu. Od začátku jsem byl v napětí jak to cele dopadne a které postavy to schytají. Chayton je nejdrsnější indián jakého jsem kdy viděl, jde z něho velký respekt a jsem zvědav jestli ho Hood sejme....... Time of revenge. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„You’re the guy who gave me your resume, right?“ Dade County Sheriff’s Department. Yes, sir. Kurt Bunker.“ „How the hell did you get into our gun locker, Bunker?“ „I smashed the lock.“ „You’re hired.“ Assault on 13th Presinct. Akčná prestrelka skoro bez konca, ktorá niektoré vzťahy upraví, iné vyostrí do krvi a samozrejme, máme aj casualties. Konečne sa ale prejavuje aj Kurt Bunker. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No takto kebyže to režíruje Sapochnik iste by z toho vytrieskal viac ale sťažovať sa nehodlám. Náš mastodont obkľúči stanicu a strhne sa riadna mela. Najviac bolo jak Proctor povedal, Hoodovi, že ak umrie nech nechá Rebeccu na pokoji.  Parádne prestrelky, slušný súboj Siobhan a indiánskeho gangstera. Akurát škoda, že mastodont jej vykrútil gágor(to mal urobiť Rebecce, tá si to zaslúži), nakoniec dorazia štátny avšak je pozde, pár postáv zarve. No a čo sa týka Proctora, tak po príchode domov zistí, že jeho mama odišla a reve jak malé decko. A to chválim, tvorcovia ukázali, že aj záporná sviňa môže mať city, to málokedy v takýchto serošoch býva, väčšinou sa starajú iba o seba. No a v ďalšom dieli bude zrejme hood loviť nášho mastodonta. ()

Reklama

Reklama