Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucas, který se díky příjezdu FBI dostal ve vyšetřování na druhou kolej, se rozhodne vzít dopadení Chaytona do vlastních rukou. Rozmrzelé Rebecce na náladě rozhodně nepřidá, když se dozví o Proctorově milostném románku s Emily, bývalou přítelkyní Broxe a opatrovnicí Proctorovy matky. Deva se zakouká do pohledného cizince jménem Charlie Knowles. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Job to opět jako vždycky zabil - " If you shoot me, motherfucker, you ain't getting shit for your birthday " :-D Při jeho scénách se většinou směju na hlas. Sebejistá Rebecca se mi hodně líbí. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa vyvíja pomalším tempom, vychutnať sa však alternatíva ku zastaveniu sa v Banshee v čiernobielej podobe v hlave vinou zožierajúceho sa hlavného hrdinu. Akcia tu je, ale málo a videli sme už lepšiu. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pomalšia epizódka kde Deva nájde nejakého týpečka huliča a asi sa s ním dá dokopy. S Rebeccy je už ultimátná piča a a fakt ľutujem, že mastodont neodjebal ju. Tak hádam poloslepý pakokot alebo kto ju sundajú. Alebo možno náš mastodont dostane aj ju keďže útok na tábor nevyšiel úplne podľa predstáv a Chayton je živý a relatívne v pohode. Nemá síce ľudí ale stále je hrozbou. Carrie získala veci k prepadnutiu vojenského sejfu takže tipujem, že v ďalšom diely dôjde na thiefovanie. ()

Reklama

Reklama