Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když její pátrání po Jobovi uvízne na mrtvém bodě, Carrie ventiluje svou frustraci tím, že na vlastní pěst zahájí tažení proti členům Bratrstva. Venkovský křupan a dealer speedu Aaron Boedicker, který má vazby na Rebeccu, pokouší svůj osud prodejem zboží v Banshee. Poté, co Proctor pokárá Calvina za to, že profituje ze svého prohnilého vedlejšáku, se starosta snaží rozšířit svůj obchod s drogami navázáním spolupráce se šéfem kolumbijského drogového kartelu. Lucas vyfoukne Brockovi a Bunkerovi osobu podezřelou ze sériových vražd, ale nakonec padne podezření i na něj. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě hodně baví. Miluju Hooda jak jede na vlastní pěst, miluju flashbacky s Rebeccou, miluju to drama mezi postavy. Bunker je skvělý díky svému hereckému představiteli, ten si to dává. Job is still alive :-) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná brutalita v príhode s Rebeccou a hlavným hrdinom. Postupne sa odkrývajú ich spoločné zážitky. Chýba poriadna akcia, ale ku postavám sa dokážeme dostať. Ponurá atmosféra a smútok nad stratenými ľuďmi a vecami prevláda. Jazykové okienko: chin-wag. ()

Reklama

Reklama