Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Calvinovi se nelíbí Wattsovo zištné spojenectví s Proctorem, jehož továrna lehla popelem a dohoda s Kolumbijci tak utrpěla těžkou ránu. Dawsonová a Lucas se při sledování odlišných stop v případu sériových vražd potkají v gotickém klubu určeném pouze pro členy, kteří v něm provádějí bolestivé sadomasochistické iniciační rituály. Proctor posílá po Burtonovi svým amišským příbuzným důrazný vzkaz. Brock v televizi během tiskové konference slibuje učinit spravedlnosti zadost. Cruzová obhlíží Carrieinu pevnost, zatímco Sugar pomůže najít Lucasovi, který se ocitl bez domova, známé ubytování. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhovor s FBI agentkou nebaví. Proctor a hlavný hrdina spolu bavia viac, ale nie je to už to, čo to bývalo. Calvin a Watts prichystajú najlepšie scény a divák oboch precíti. Epizóda má práve s nimi a autom epickú scénu. Už ale akoby chýba väčší zmysel, čo sa týka postáv, príliš veľa z nich má svoju agendu a dokopy sa to bije. Jazykové okienko: beaner; work around the clock; the lay of the land. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My son-in-law's epic fuckup may have given you the unfortunate and grossly inaccurate idea that the Brotherhood might not be able to deliver the muscle you need. But I'm here now and I wanted to show you firsthand I'll be running a much tighter ship." ()

Reklama

Reklama